Beran

Berani mívají tvrdé palice a často žijí ve velkém zápřahu. Neradi se zastavují, aby si odpočinuli, takže není divu, že to má vliv na jejich hlavu a mozek. Mají tendenci přemýšlet o všem až do té míry, že je začne bolet hlava, zuby nebo se jim objeví na obličeji různé skvrny a flíčky. Někdy můžou bolesti hlavy přerůst až v úporné migrény.

Býk

Býkům vládne Venuše, která řídí spodní čelist, krk a produkci inzulinu. Silný Býk má obvykle dobrý sluch a jemné, ale kvalitní zuby, ale bohužel je náchylnější k nachlazení a zánětům dýchacích cest. Když je Býk oslabený, velmi často ho bolí v krku a může dostat angínu. Trpí také na problémy se štítnou žlázou a ušními infekcemi, zejména tehdy, když dostane strach nebo je až moc tvrdohlavý.

Blíženci

 Blížence obvykle sužuje senná alergická rýma, nachlazení a kašel. Mívají také velmi často sklony k astmatu. Nemají-li potíže s dýcháním, mívají potíže s rukama, zejména s pažemi. Mezi horší stránky Blíženců patří nervozita a negativismus, takže nebývá neobvyklé, že velmi často trpí také generalizovanou úzkostnou poruchou, nespavostí či nervovým vyčerpáním.

Pokračování na další straně…