Rak

Raci jsou známí svou rodinnou povahou. Milují teplo domova, uděláte jim tedy radost čímkoliv, čím si vyzdobí svůj interiér. Uvítají také např. rodinné fotografie, knihu s fotografiemi, hrníček s potiskem, nebo prostě jakýkoliv předmět, na kterém budete vidět celá rodina.

Lev

Lvi mají velice rádi to, co se třpytí. Mají rádi výstřednosti, takže s nimi určitě zabodujete s dárkem jako je zlatý šperk, nebo hodinky. Dobrým nápadem je také výrazný parfém nebo nějaké módní oblečení.

Panna

Panna si nepotrpí na luxus, ani na výstřední dárky. Zajímá je zdravý životní styl, takže je obdarujte nějakým dárkovým poukazem, přírodní kosmetikou, nebo např. poukazem na masáž. Úspěch budete mít s praktickými dárky.

Váhy

Váhy mají silné estetické cítění, takže sáhněte po uměleckých dárcích. Potěší je zajímavé umělecké obrazy nebo třeba netradiční vázy. Oblečení nedoporučujeme kupovat.

Štír

Štír jako vášnivý čtenář bude mít radost, pokud ho obdarujete historickou literaturou, především muže narozené v tomto znamení. Ani sexy vánočním tanečkem v novém spodním prádle neurazíte. Štír neocení snahu při vybírání dárku, ale výsledek. Nemá rád překvapení. Pravděpodobně od něj uslyšíte: „Pojď, něco si vyberu a zabalíš mi to.“

Střelec

Střelci jsou dobrodružné a akční znamení, takže nejvíc radosti uděláte dárkem, při kterém zažije dobrodružství a napětí. Zkuste např. únikovou hru, nebo poznávající zájezd. Rozhodně neurazíte ani voucherem na nějaký adrenalinový zážitek.

Pokračování na další straně…