Tehdy se Robert rozhodl sbalit a vydat se na společnou cestu napříč Spojenými státy, aby si zbytek času užil co nejintenzivněji.

„Nechtěl jsem jednoho dne přijít domů, aniž bych už žil,“ vysvětluje Robert.

Byli v Chicagu, Key West, Nashville a Savannah a stále cestují. Bella se za posledních 14 měsíců cítila skvěle a užívala si každou minutu se svým pánem. Miluje cestování v autě a má ráda vodu.

Noc obvykle stráví v Robertově autě nebo u přátel a známých. Existuje tolik možností a Robert dokumentuje celé své turné na sociálních sítích.

 Mnoho nadšeně sleduje své dobrodružství a povzbuzuje je, aby se nevzdávali!

V posledních letech prošel Robert velkým traumatem, protože ztratil oba své bratry a tato cesta mu také pomůže uzdravit jeho vlastní zranění: „Když uvidíte konec života těsně předtím, než člověk dosáhne cílů, o kterých vždy snil změní váš pohled na život.

Cítím, že způsob, jakým teď se svým psem dělám, je přesně to, co v životě musím udělat. “ Dva nerozluční přátelé jsou v současné době na Floridě a plánují navštívit národní parky.

A Bella? „V tuto chvíli je opravdu dobrá!“ říká Robert hrdě. I když je cesta zastíněna Bellovou nemocí, tráví spolu cenné hodiny.

Je možné zbývající čas strávit krásnějším způsobem?

Zdroj:hugedomains.com