Po chvíli měla Jennifer noční můru, kterou by nikdy neměla zažít žádná matka. Našla svou holčičku Katie. Dívka neměla hlavu useknutou bezpečnostním pásem.

řidič 3

Jedním z prvních lidí, kteří dorazili, byl strýc nevěsty, který byl také policistou a také se na svatbě bavil.

„Šel jsem směrem k zadní části auta a muž šel ke mně a řekl, nechoď tam, je to hrozné.“ Otevřel jsem dveře limuzíny a pak jsem si uvědomil, že je to moje rodina. “ Řekl policista.

Ten muž viděl Jennifer vystupovat z trosek s hlavou vlastní dcery v náručí. Tělo Katie, oblečené ve svatebních šatech, na které byla hrdá před několika hodinami, zůstalo v autě.

Další hodinu Jennifer seděla na kraji silnice. Držela hlavu své dcery v klíně a sledovala, jak je zbytek rodiny vytažen z rozdrceného vozidla. Nakonec dala svou dceru záchranářům. Než to udělala, naposled ji políbila.

Nehoda nikoho z rodiny nevěsty a ženicha neušetřila. Martin Heidgen byl odsouzen k pouhých 18 letům vězení.

Jennifer a Neil se rozhodli otevřeně vyprávět o tragédii, která je postihla. Doufají, že to pomůže vyhnout se podobné tragédii v budoucnosti.

„Nikdo by v životě neměl žít to, co dělám, proč se cítím zodpovědný, mám jakýsi závazek podělit se o příběh, který se nám stal,“ řekla Jennifer.

„Doufám, že tato zničující zkušenost, která se nám toho dne stala, a skutečnost, že se stále snažíme žít, přiměje více lidí vidět své oči a pochopit, jaký zločin je řídit pod vlivem alkoholu.“ Doufáme, že tímto způsobem můžeme někoho zachránit. “

Zdroj:piotek.pl