Panna

Panny jsou šikovné jako rádio, neustále vás budou poučovat a kritizovat. Vše musí pitvat a na všem najít chybu. V tomto znamení se rodí Nejotravnější puntičkáři. Pedant. Panna je uchýlit posedlá honbou po dokonalosti a pořádku, čímž terorizuje své bližní. Je, urážlivá a neumí odpouštět.

váhy

Váha má hrůzu z neoblíbenosti, proto vás zahrne falešnými lichotkami. Je to zbabělá slibotechny, aby se zavděčil, slíbí vám cokoli. Váhy jsou domýšlivé, pošetilé a rozmarné. Než se nadějete, prachy vám rozfofrují. Má se za to, že jsou nerozhodné, jenže to pramení z toho, že chtějí urvat všechno.

štír

Štíři by se z fleku mohla živit jako špióni. Mistři sebeovládání. Nikomu nevěří a věci fanaticky kontrolují. Prahnou po moci a vyžívají se v ponižováni ostatních. Pokud zklamete Štíra, s druhou šancí nepočítejte, připravte se na krutou pomstu, nezastaví se před ničím. Když je nějaký blázen nechá ve štychu, je mrtvý.

střelec
Střelce láká svět prominentů, je snob. Snaží se vytvořit iluzi, že je něco víc. Trapáka a podivína. Před závazky utíká a sliby neplní, má chorobný strach z omezování. Dělá z komára velblouda a z jeho moudrých keců se vám zvedá kufr. Střelcem chybí takt a empatie, jsou to bezohlední hulváti, co si nevidí do pusy.

Pokračování na další straně…