Bamberski zasvětil svůj život lovu Krombachu. Požádal o druhou pitvu, ale když bylo jeho dítě exhumováno, bylo zjištěno, že jí byly odebrány pohlavní orgány , což vyloučilo možnost testování bílé hmoty.

Zprávu přezkoumal profesor Spann z Forenzního institutu v Mnichově. Span zpochybnil Krombachovo svědectví a dospěl k závěru, že injekce železa a kobaltu byla podána mnohem později, než tvrdil.

Když úřady odmítly případ znovu otevřít, Bamberski odcestoval do Německa, aby roznesl letáky sousedům Krombachu. „Psal jsem obyvatelům. Řekla jsem jim, že by měli vědět, že v jejich městě je kriminální lékař a uvedla jsem jeho jméno, adresu a řekla, že znásilnil a zabil mou dceru,“ uvedla později. Krombach kontroval žalobou za pomluvu a vyhrál 150 000 liber jako náhradu škody, kterou otec odmítl zaplatit.

Po několika letech pokusů Bamberski konečně přesvědčil úřady, aby podaly obvinění z vraždy proti Krombachovi. V roce 1995 se soud konal v nepřítomnosti, protože Německo odmítlo vydat Krombacha s tím, že případ byl uzavřen v roce 1987 a němečtí občané nemohli být vydáni. Byl odsouzen k 15 letům vězení, ale neodseděl si ani den. Místo toho dál žil pohodlným životem v Německu.

Krombach byl v Německu odsouzen za to, že ve své ordinaci brutálně zdrogoval dospívajícího pacienta. Krombach byl propuštěn z práce, ale krátce nato se ozvalo několik žen, které tvrdily, že byly Krombachem zdrogovány a sexuálně obtěžovány, ale kvůli nedostatku fyzických důkazů se případy nekonaly. Mezitím se Daniele rozvedla s Krombachem.

Situace v rukou otce

Rozzuřený Bamberski odmítl vzdát svůj boj za spravedlnost. Najal si soukromé detektivy , aby Krombacha vystopovali, a to i poté, co se odstěhoval z domova a změnil si telefonní číslo.

V časných ranních hodinách 18. října 2009 obdržela francouzská policie anonymní tip od někoho, kdo ji informoval, že na Rue du Tilleul v Mulhouse objeví notoricky známého uprchlíka . Když dorazili, našli na chodníku doktora Dietera Krombacha, který měl roubík a krvácel.

André Bamberski byl unavený čekáním na pomalá kolečka spravedlnosti a rozhodl se vzít věci do vlastních rukou. Zaplatil několika mužům, aby unesli Krombacha z jeho domova v Bavorsku a odvezli ho do Mulhouse ve Francii, kde ho našla policie.

Německo požadovalo, aby byl Krombach vrácen a Bamberski a únosci byli vydáni. Francie odmítla a místo toho obvinila Krombacha v souvislosti s Kalinkovou smrtí a propustila otce na kauci.

Krombachův právník se sedmkrát pokusil soud zastavit, ale bez úspěchu. „Tento proces je vyvrcholením 29 let vyčerpávajících iniciativ, dysfunkcí a soudních rozvratů. Je pravda, že jsem byl neúnavný v hledání pravdy , ale ničeho nelituji, i když jsem obětoval část svého života,“ řekl tehdy otec 14leté dívky.

Rozsudek vraha a otce

Dieter Krombach byl shledán vinným z „úmyslného násilí vedoucího k neúmyslné smrti“ . Byl odsouzen k 15 letům vězení, čímž skončil jeden z nejpodivnějších přeshraničních soudních sporů v právní historii.

„Moje první myšlenka je o Kalince ,“ řekl André Bamberski. „To, co jsem jí slíbil, co jsem chtěl, byl úplný a spravedlivý soud . “ Nyní bylo tohoto cíle dosaženo. Její památce bylo učiněno zadost a nyní ji budu moci oplakávat . „

Bamberski byl souzen ve Francii za podíl na únosu. Přiznal se a řekl, že je „morálně zavázán“ unést Krombacha. Dostal roční podmíněný trest. Státní zástupce otce pochválil za jeho „odvahu a vytrvalost“ .

Tento šokující příběh zpracovala Netflix jako dokument. „ My Daughter’s Killer“ byl zveřejněn na streamovací službě, včetně dříve neviděných prvků případu.