Lyuda okamžitě okouzlila muže a jeho děti neuvěřitelnou laskavostí. Antonovy dcery doslova nespadly z rukou Lyudmily, tolik se jim líbila. A nejstarší syn dokonce tátovi o nové známosti řekl:  „Musíš to vzít. Je dobrá!“

Po nějaké době Antonova milovaná, která už měla jedno dítě z prvního manželství, přiznala, že viděla prorocký sen.

Snila o tom, že vychovává sedm dětí. A další den viděla zprávu o Antonovi a uvědomila si, že to byl osud!

„Nejdřív mi bylo Antona líto a napsal jsem mu dopis se slovy podpory. A pak se vše jaksi neznatelně roztočilo… O pozornost jsem nikdy nebyla ochuzena, ale nebyl tam žádný opravdový muž, na kterého by se dalo spolehnout. A Anton se ukázal být přesně takový!  – řekla Ludmila.

Pokud Lyuda žila v samotném Omsku, pak Anton a jeho děti žili ve vesnici Irtysh, 90 kilometrů od regionálního centra. To se však nestalo překážkou ve vztahu: nevěsta se spolu se svým synem přestěhovala ke svému milovanému na vesnici!

Svatba byla skromná. Anton a Lyudmila se vzali ve venkovském kostele a další den odjeli cestovat a nechali děti u babičky.

Když se ale novomanželé vrátili domů, čekal je další dárek, i když nečekaný. Brzy byla jejich rodina doplněna dalšími dvěma dětmi!

Anton a Luda pomáhali pracovníkům rehabilitačního centra, kde nacházejí útočiště bezdomovci, narkomani a alkoholici. Jeden z pacientů centra zemřel a dvě děti zůstaly sirotky. Nikdo děti nepotřeboval a Lyudmila se nabídla, že je vezme do rodiny.

„S Antonem jsme si mysleli a rozhodli jsme se, že kromě nás nikdo nemůže těmto dětem pomoci. A vychovat sedm nebo devět dětí je malý rozdíl. Říká se, že jedno dítě je těžší vychovat než několik, a to je pravda!“  Lyudmila vysvětlila důvody takového činu.

Kvůli dětem musela Luda se svou oblíbenou prací skončit. Podle ní to byl jeden z nejtěžších okamžiků v jejím životě. Nyní každý den ženy začíná v půl osmé ráno, bez ohledu na svátky a víkendy. Jen polévky najednou potřebuje uvařit 5 litrů!

„Předtím jsem se neustále obával, že nebudu mít čas něco udělat, ale Anton tam byl vždy a ve všem mi pomohl.

Zdroj.lunanews