Současně stavěl dům pro svou rodinu. Dědeček zesnulé dívky řekl, že nikdy neměl podezření, že manžel jeho dcery užívá drogy. „Kdybych věděl o jeho závislosti, nedovolil bych mu přiblížit se k mé dceři!“ Letos na podzim se mladým narodila dcera. Dítě bylo pojmenováno krásným vzácným jménem, ​​“- řekl. Podle nejnovějších informací k incidentu došlo v den narozenin dítěte.

Všechno se stalo jako v normální den. Rodiče uložili dítě do postele a šli do postele sami. Muž se probudil brzy ráno na čaj. O několik minut později zaslechl zvuky, které vydávala jeho dcera. Mužova žena nemohla pochopit, co se stalo, ale všimla si, že se manžel chová velmi podivně: řítí se po místnosti, říká něco nesrozumitelného a mluví o démonech. Potom násilně nalil trochu tekutiny do úst své ženy, ale vyplivla to na záchodě, ale neukázala to. Když se pokusila odejít, muž ji zastavil a udeřil do ní poprvé v životě. Ve vzteku její manžel rozbil hlavu o stoličku.

Rozbila mu láhev na hlavě, ale nemohla dítě zachránit. Muž několikrát uhodil svou vlastní dceru hlavou o zeď, poté brutálně sekl její tělo rozbitým zrcadlem. Potom vytrhl srdce z její hrudi a snědl ho. Jeho žena toto vše vyšetřovatelům potvrdila. Řekla, že její manžel navrhl, aby také zkusila dívčino srdce. Po zločinu se muž pokusil oživit svou dceru a snažil se mrtvé tělo vtlačit zpět do břicha své manželky. Poté vyzval svou ženu, aby plavala nahá ve sněhu, aby vyhnala démony. Ve spodním prádle mohla žena uniknout. Soused ji pustil dovnitř a zavolal policii. „On (otec) si pamatuje téměř každou minutu, vypráví všechno podrobně.“ Podle něj snil o ďáblech, jiných tvorech. Ale byl si jist, že se to všechno ve skutečnosti děje, “- řekl Dmitrij Stolyarov, senior asistent vedoucího vyšetřovacího ředitelství Vyšetřovacího výboru Ruské federace pro Republiku Baškortostán.

Zdroj:interesnie.info