Tito lidé si svobodu velmi cení. Jejich duše je pro lidi kolem nich záhadou. Pokud se někdo stane milovaným takového člověka, čeká ho šťastný vztah.
Existuje jedna výhrada: nikdy neodpustíte zradu.

№3 „Kočka – objetí“

Pouze navenek lze říci, že takový člověk je dobromyslný, otevřený a naivní člověk. Ale to zdaleka není tento případ. Tato osoba má bystrou mysl a moudrost. Je pro něj snazší, že si jeho okolí neuvědomuje, že je chytřejší, než si všichni myslí.

Rádi komunikujete, máte spoustu zajímavých koníčků. Do takové osoby se velmi často zamilují! Zpravidla budete od prvního setkání pociťovat osud jako svého vyvoleného!

Nevidím vůbec žádné zvíře! Pravděpodobně jen 3 barevné čtverce zde

Jste typ lidí, kteří si vše nechají „pro sebe“ a nebudou k ostatním upřímní. Jsou to laskaví, dobří lidé, ale je snadné je urazit. 

U těchto lidí existuje mnoho dobrých povahových rysů a jejich společníky pro život by měli být stejní sympatičtí lidé. Pokud je partner hrubý, je nepravděpodobné, že by vztah fungoval. První milostný zážitek je obvykle neúspěšný, a proto klesá sebevědomí. Vesmír vám radí, abyste si začali vážit sebe sama jako člověka.

Zdroj.esoteric