Element Dřevo – neztrácejte čas

Označuje přesnost, pořádek a spolehlivost. Malichernost však někdy brání dalšímu rozvoji. Je důležité, abyste měli k penězům opatrnější přístup. Věnujte pozornost tomu, jak jsou peníze uspořádány v peněžence, zda v ní není chaos. Nerozhazujte peníze po domě, měly by být vždy na svém místě. Když ve vaší peněžence a rozpočtovém plánu vládne pořádek, finance půjdou mnohem snadněji.

Element Metal – zasloužíte si víc

Kov symbolizuje sílu, odhodlání a vytrvalost. Pro lidi s tímto prvkem je důležité vázat své peníze na určité cíle, protože jedině tak je lze znásobit. Častěji si stanovíte cíle a uděláte si dobrý plán, jak jich dosáhnout. Je důležité plánovat své výdaje a příjmy. Také nepřestávejte snít a nebojte se svých tužeb – chtějte víc a zvedněte žebříček. Stabilita není pro vás, neustálý růst a vývoj jsou pro vás.

Element Voda – žijte snadněji

Živlem vody je dovedné přizpůsobování se změnám a realizace snů. Jejich síla spočívá v tom, že se jejich myšlenky velmi často zhmotňují ve skutečnosti. Je pro ně důležité sledovat svá slova, přání a myšlenky. Nepovažujte peníze za něco špinavého a bohaté lidi za nehodné. Naučte se přemýšlet o penězích s respektem. Snít velké sny. Dovolte si víc, než dokážete zvládnout. Nebojte se alespoň někdy žít nad poměry. Nelitujte utrácení peněz za sebe. Nechte se hýčkat!

Element ohně – utrácejte, utrácejte a utrácejte

Oheň je prvkem aktivity a síly. Dovolte si utrácet peníze. Úspory a neustálé spoření po několik příštích dní jen zpomalují pohyb peněžních toků. To neznamená, že byste měli hýřit, ale že byste měli žít a nechat kolovat normální tok peněz. Peníze v rukou zástupců tohoto prvku by měly být vždy v pohybu. U vás je úzké propojení materiální, finanční stránky a soukromého života.