Neexistuje žádná lékařská výjimka z [uložení] roušek, protože nedostatek kyslíku je nebezpečný pro všechny mozky. Každý člověk by měl mít možnost svobodně se rozhodnout, jestli chce nosit masku, která je naprosto neúčinná, aby se chránila před virem.

Pro děti a dospívající jsou masky absolutním zákazem. Děti a dospívající mají extrémně aktivní a přizpůsobivý imunitní systém a potřebují neustálou interakci s mikrobiomem Země. Jejich mozky jsou také neuvěřitelně aktivní, protože se mají co učit. Mozek dítěte nebo adolescenta touží po kyslíku. Čím více je orgán metabolicky aktivní, tím více kyslíku potřebuje. U dětí a dospívajících je každý orgán metabolicky aktivní.

Zbavení mozku dítěte nebo adolescenta kyslíkem nebo jeho omezení jakýmkoli způsobem je nejen nebezpečné pro jeho zdraví, je to naprosto trestné. Nedostatek kyslíku brzdí vývoj mozku a výsledné poškození nelze napravit .

Dítě potřebuje mozek, aby se učil, a mozek potřebuje kyslík, aby fungoval. Abychom to zjistili, nepotřebujeme klinickou studii. Jedná se o jednoduchý a nezvratný fyziologický fakt. Vědomě a záměrně vyvolané hladovění kyslíkem představuje absolutní zdravotní riziko a absolutní lékařskou kontraindikaci.

V medicíně absolutní kontraindikace znamená, že tento lék, terapie, metoda nebo opatření by se neměly používat a jejich použití není povoleno. Aby celá populace byla nucena používat absolutní lékařskou kontraindikaci, musí k tomu existovat přesné a vážné důvody, které musí být předloženy příslušným interdisciplinárním a nezávislým orgánům k ověření a povolení.

Když demence exponenciálně zvyšuje v deseti let a mladší generace nemohou dosáhnout jejich vnitřní potenciál, bude to zbytečné říkat, že „jsme neměli potřebovat roušky . 

Zdroj:mpr21.info