KOZOROH
Musíme říct, že se k vám blíží události, které dají vašemu životu nový smysl. To je jisté. Začnou jak na poli lásky, tak na poli kariéry. Pokud je někdo, na kom vám záleží… Vězte, že nyní je ten správný čas otevřít tomu člověku své srdce a říct mu vše, co máte na mysli.

I když se vám to teď možná nezdá, určitě k vám něco cítí a je šance, že se vaše láska zrodí dřív, než si to dokážete představit .

Kromě lásky ale přijde období, kdy se rozjede vaše kariéra a zázraky se ve vašem životě budou dít jistě mnohem rychleji, než si dokážete představit. Jen neskrývejte své záměry a nechte se vést svým srdcem a svými pocity, i když jde o práci. Některé kozy dostanou nabídku práce, která se vůbec neodmítá.

ŠTÍR

Milí štíři, karma vás odmění. Jste postava, která vždy tvrdě pracovala a která se vždy snažila pomáhat všem kolem sebe.

Často pro vás bylo důležitější udělat radost těm, které milujete, než abyste byli šťastní vy osobně a aby vám bylo vše nejlepší. Co musíme dodat, je fakt, že přicházejí dny, kdy se vám za to všechno karma odmění. Brzy potkáte někoho, kdo dá vašemu životu nový smysl. Není pochyb o tom, že štěstí bude konečně na vaší straně.

Dále musíme říci, že se musíte zamyslet nad tím, zda chcete pokračovat tam, kde jste skončili, když dojde na minulost… Někdo vás požádá o odpuštění. Někdo vám dá najevo, že ho mrzí, že vás neuměl ocenit. Rozhodnutí, zda tomu člověku dáte šanci nebo ne, je na vás. Ale určitě byste vedle toho člověka mohli najít své štěstí…

Zdoj.esoteric