Ale nikdo neví jak vypadá a cítí se v noci, když si po náročném dni lehne do postele a oddá se neklidným snům. Protože nikdy neukáže jaká je zranitelná. Vždy bude tady, aby vás rozveselila, když jste smutní.

Jakmile dostane neodolatelnou touhu plakat, jen spolkne slzy a čeká na úplnou samotu, než dá volný průběh svému utrpení. Když se životní břemeno stane nesnesitelným a ona je na pokraji kolapsu, sama řeší své problémy.

Radši trpí v tichosti – protože se bojí ukázat svou slabost, před krutým, zrádným světem. Má příliš velké obavy, před druhými ukázat svou bezbrannou duši. Lidé o ní říkají, že je pěkná a veselá dívka. Říkají ji jasný paprsek slunce, vítězka všech potíží, kterou můžete vždy požádat o dobré rady. Koneckonců, vždy ví co má dělat.

Očekává se od ní, že vždy bude všechno perfektní. Vždyť nic na světě ji nemůže zlomit. Poslušně přikývne a dá utěšení trpícím, řeší jejich velké problémy, i když ve svém nitru její duše vyje jako vlk: protože nikdo nemá ani ponětí, jaké jsou její skutečné problémy!

Trpělivě naslouchá. Je chápající a snaží se být dobrou přítelkyní. Když se vrátí domů, všechny její pochybnosti, strach a interní démoni jsou odhodláni ji trápit. I když upřednostňuje samotu, nenávidí ty melancholické noční hodiny, protože ji stále v tomto čase napadají.

Ačkoli její zářivé brnění se zdá být nezranitelné, škodlivé emoce ji lámou a ničí. Pochybnosti podkopávají její sebevědomí, obavy zabíjejí poslední naděje na štěstí a démoni jí vnucují pocit zbytečnosti, nepotřebnosti, bezcennosti.

Ona nechápe, že je opravdu silná. Tak silná. A zatraceně odvážná! Ačkoliv je to pro ni těžké, každý den se posouvá vpřed. Nehledě na smutek. Nehledě na bolest ve svém srdci.

V konečném důsledku, vždy najde způsob, jak ráno vstát, posbírat poslední kousek naděje a navzdory svému roztrpčení se usmát. Je silná, protože dokázala snášet krutosti tohoto světa a postavit se na vlastní nohy. A to chce pozoruhodnou odvahu!

Znáte takové ženy?