PANNA

Přicházejí dny, kdy je pro vás všechno možné. To musíme říct. V nadcházejících dnech dostanete vše, na čem vám záleží. Jen se nevzdávejte a neskrývejte to, co chcete a co vás vlastně může udělat šťastnými. Musíte mít na paměti, že je to ideální příležitost, jak někomu přiznat sílu svých emocí…

VÁHY
Proroctví pro tento den je, že si můžete říct, že jste konečně šťastní a že všechno konečně přišlo na své. Protože, milé Váhy, během tohoto dne dosáhnete na poli své kariéry. Zde je úžasná obchodní nabídka, která vám bude odměnou za všechno krásné, co jste dosud dělali. Jste velmi pilní, vždy se to vyplatí.

ŠTÍR
Musíme říci, že to bude den, kdy budete mít řadu povinností. Je pravda, že to pro tebe nebude snadné, ale jsi někdo, kdo dokáže uskutečnit své sny mnohem rychleji, než si dokážeš představit… Je jen velmi důležité najít paralelu mezi tím, být dobrý a zapomenout na sebe. Když se snažíte pomáhat všem, zapomínáte na sebe.

STŘELEC
První červnový den bude příležitostí ujistit se, že vás má někdo rád. Je možné, že je to někdo z vaší minulosti, na kom vám dříve hodně záleželo. Určitě budete překvapeni, když si uvědomíte, že na vás tato osoba nezapomněla, ale co musíme říci, s rozhodováním nespěcháte. Je v pořádku odpustit jí, pouze pokud se ujistíte, že je k vám upřímná…

KOZOROH
Proroctví pro první červnový den říká, že pro sebe musíte udělat víc. Jste člověk, který dělá vše pro pravou lásku, což je třeba pochválit. Nyní se ale musíte zeptat sami sebe, zda je osoba, za kterou bojujete, ta pravá. Stojí vám vůbec za námahu a zasloužila si tolik lásky a všeho, co pro ni děláte? Musíte myslet více na sebe.

VODNÁŘ
Červen pro vás bohužel nezačne nejlépe. To ale neznamená, že to tak zůstane. Bude to pro vás těžké, když uvidíte pravou tvář někoho, na kom vám záleží. Protože ten člověk k tobě nebyl vůbec fér, ale musíme říct, že je zásadní, abyste se s tím smířili a šli dál. Někteří lidé nejsou hodni být milováni a udělat pro ně vše. Přemýšlejte o tom.

RYBA
První den nového měsíce vám sice nic zvláštního nepřinese, ale čas pro sebe si určitě užijete. Některá z vašich přání se konečně splní a vy dostanete šanci ujistit se, že jste milováni. Mějte na paměti, že malé věci jsou ve skutečnosti velmi velké věci. Naučte se naslouchat svému srdci, protože ono ví, jak rozpoznat toho pravého.

Zdroj:esoteric