Kdybyste viděl lišku poprvé

To znamená, že jste extrémně pozitivní a romantická povaha. To vytváří iluzi západu slunce s barvami obrazu a zvíře se stává viditelným až na druhý pohled. Máte velmi blízký vztah k přírodě a hledáte partnera, který to cítí podobně. Traduje se, že liška je mazané a mazané zvíře a v některých kulturách je mocným duchovním symbolem.

Jste nesmírně čestný a moudrý muž. Svoboda je pro vás velmi důležitá. Pokud jde o vztahy, nemáte žádné námitky proti dlouhodobým vztahům, pokud se necítíte omezováni.

Pokud jste poprvé viděli delfína

Když poprvé spatříte delfína, jste sofistikovaná osobnost, kterou lidé obvykle považují za šťastnou. Co se týče milostného života, hledáte vedle sebe inteligentního a klidného partnera. Jste obzvláště atraktivní, okouzlující osobnost, lidé obvykle rádi jsou po vašem boku, a to se vám líbí. Jste chytrý a celkově vyrovnaný.

Laskavost, vyrovnanost a harmonie vás charakterizují nejvíce.

Chcete velkou rodinu. Věnujete pozornost všem svým příbuzným stejně, každý bratranec, strýc, teta jsou pro vás důležití, pamatujete na narozeniny všech a přesně víte, co mají rádi.

Zdroj.esoteric