Dekódování dle vašeho výběru

Pod jakým číslem jste si vybrali kaktus?

1. Autorita – chcete být vždy v čele. Jsme připraveni, aby to překonalo hlavu i těm nejbližším lidem. Snažíte se podmanit si všechny kolem sebe. Přijmete jakékoli odmítnutí s horkou náladou!

2. Chamtivost – máte velmi bolestivou touhu po zisku. Snažíte se získat výhody pro sebe v každé situaci. Pořízení zboží za každou cenu vám dává pozitivní pocity, ale radost z toho je krátkodobá.

3. Chatty – společenská schopnost je dobrá. Musíte však vědět, kdy přestat. Nemyslíte na to, zda je vhodné o něčem mluvit nebo ne. Nemůžeš se držet zpátky! Dokonce rád nějakým způsobem klebete.

4. Větrnost – jste často nezodpovědní. Nedodržíte své sliby a nikdy nezohledníte zájmy jiných lidí. Nikdy nejste omezeni pravidly, která jsou ve společnosti zavedena.

5. Vulgárnost – zcela vám chybí pocit rovnováhy mezi vulgárností a výstředností. To se často projevuje nejen ve vašich životních pokynech, ale také ve vašem vzhledu.

6. Zvědavost – to je často zaměňováno se zvědavostí. Zvědavý člověk vždy „strká nos“ do života někoho jiného a přitom se zbavuje všech opatření slušnosti. Je to jen nezdravá tendence být si vědoma všeho!

Naše temná stránka se neobjevuje vždy, ale musí být schopna být ovládána. Pokud to neuděláte, musíte se naučit, jak se vypořádat se svými negativními osobními projevy.

Zdroj.esoteric