Vysoké ceny životních potřeb a velký nedostatek pracovníků

Země navíc zažívá jeden z nejhorších nedostatků pracovníků v historii USA, přestože díky krokům Federálního rezervního systému (FED) při zvyšování úrokových sazeb s cílem zpomalit ekonomiku bude brzy propuštěno mnoho pracovníků.

V Evropě je situace v podstatě identická.

Unanue dále řekl, že během pandemie Covid-19 jeho společnost nikdy nepřestala pracovat, protože jejich pracovní místa byla považována za nezbytná pro chod státu. Avšak jeho společnost od té doby ve velkém pociťuje důsledky nedostatku pracovníků.

„Práce je nezbytná. Dává nám smysl života… každý z nás je stvořen k podobě Boha s naší vlastní identitou,“ řekl.

„Obyčejní lidé byli zbaveni smyslu života, naplňování potřeby vlastní seberealizace, která je vlastní pracujícím jednotlivcům. A provedli to elitáři, kteří nás chtějí zotročit pro jejich vlastní chamtivost a moc“, řekl generální ředitel firmy.

„Všichni máme nějaký účel,“ říká.

„Teď tento účel nám berou tito máločetní, ale vysoce postavení elitáři, kteří nás chtějí vlastnit, ovládat a zotročit pro svou chamtivost a moc.“

Prohlédněte si následující rozhovor reportéra s ředitelem potravinářské firmy Bobem Unanue (v angličtině):

<script type="text/javascript" src="https://video.foxnews.com/v/embed.js?id=6313039795112&w=466&h=263"></script><noscript>Watch the latest video at <a href="https://www.foxnews.com">foxnews.com</a></noscript>

článek pokračuje na další stránce…