Rodiče si hráli na „koně“ a druhý den o tom všem jejich dcera vyprávěla ve školce

Ale po 15 minutách se ozval šepot jejího manžela, který se zeptal své dcery, zda spí. Dívka odpověděla, že ne. A pak ji muž vyzval, aby si ještě trochu zahrála, ale tak, aby nevzbudil její matku. Vylezl z postele a po čtyřech se začal plazit do dětského pokoje.

Ale nevzal v úvahu, že Catherine v tu chvíli také nespí. Denní režim byl již porušen, ale to otce a dceru netrápilo. Pak se žena rozhodla svého manžela potrestat po svém. Tiše vstala z postele a plížila se za ním. Když se doplazil k Mášině posteli, Jekatěrina si mu sedla na záda a prohlásila, že teď už je možné jezdit.

S bručením a stížnostmi a jeho ženou na zádech se muž sotva dostal zpět do postele. Metoda ale fungovala – už si nechtěl s dítětem v noci hrát.

Druhý den žena řekla učiteli, co se skutečně stalo. Tato historka ji velmi překvapila, ale od srdce se zasmála. Ale manžel, když se dozvěděl o tom, co se stalo, se styděl objevit se ve školce na další týden.

Staly se vám někdy takové věci? Jaké tajemství dokázaly vaše děti prozradit ve školce nebo ve škole? Podělte se o své vtipné příběhy v komentářích!

Zdroj:yandex