VODNÁŘ

Vodnářova špatná vlastnost je jednoznačně uzavřenost. Neví se před kýmkoli otevřít a trpí tím hlavně jeho partnerské vztahy. Neví, jak se má postavit k problémům, proto o nich nemluví. Když však jednou už něco přizná, můžete si být jistý, že je to pravda. To však patří mezi jeho nejlepší vlastnosti.

RYBY

Ryby umí být opravdu velmi falešné a nemají problém žít v přetvářce. Budou vás dlouho vodit za nos a nakonec vám ani nepřiznají, že něco špatného o vás udělali. Mezi dobré vlastnosti patří to, že nemají problém ve vztazích, protože se umí velmi rychle přizpůsobit.

BERAN

Tvrdohlavý Beran je neústupný a nechce uhnout ani o jeden krok. Ačkoli možná neví uznat, že má pravdu, a to i přesto, že vidí, že se mýlí, jeho nejlepší vlastností je pravdomluvnost. Beran nemá problém říct cokoliv, a to i tehdy, když to není zcela příjemné. Pokud tedy chcete mít upřímného přítele, v Beranu ho najdete.

BÝK

Býk je velmi tvrdý a jen málokdy dokáže projevit své emoce. Umí být velmi uzavřen sám v sobě a má problém s odpouštěním. Zlobí se opravdu téměř na každou jednu maličkost a dokáže vás velmi rychle odepsat. Na druhé straně je neuvěřitelně věrný. Když se jednou s někým přátelí nebo je s někým ve vztahu, určitě ho neopustí.

BLÍŽENEC

Kromě toho, že Blíženec rád lže a přehání, není na něm hodně špatného, ​​co byste mu mohli vyčítat. Ačkoliv právě lež je něco, co mnozí lidé nepromíjí, co se týče jejich dobrých vlastností, je to jednoznačně to, že dokáže okamžitě odpustit. Neví se dlouho zlobit a to mnozí lidé na nich i využívají.

RAK

Rak je jedno z najneúprimnejších znamení zvěrokruhu a nikdy pořádně neřekne, co si opravdu myslí. Je to velmi dobrý herec a snaží se na lidi působit velmi mile a dobře, ale ve skutečnosti to tak vůbec nemusí být. Dokáže být však dobrým přítelem, pokud se rozhodne, že jste pro něj to pravé. Je však těžké si ho získat.

LEV

Lev je majetnická osoba a jen málokdy je schopen od sebe někoho pustit. Dokáže se velmi upnout na jednu osobu a mnozí lidé se jím pak cítí velmi omezení. Jeho nejlepší vlastností je však ochranářství . Lidí, na kterých mu záleží, nikdy nenechá napospas osudu. Vždy se za ně postaví a nedopustí, aby jim bylo ubližováno.

Pokračování na další straně