„Nyní byla přijata řada vyšetřovacích a operativních opatření ke zjištění všech okolností zločinu, jakož i příčin a podmínek, které k němu vedly,“ vysvětlují vyšetřovatelé.

Ivanova a její manžel, psycholog, se rozhodli, že ženě, která spáchala takový zločin, veřejně odpustí. Poznali, že „se zlem nelze bojovat se zlem“. Manželský pár má dva syny, o které musí bojovat.

„Nejtěžší je ráno se probudit a uvědomit si, že tohle je realita.“ Snažím se vydržet kvůli našim dětem, ale ne vždy se to daří. Někdy mám pocit, že to nezvládám a chci to vzdát. Tento pocit nezmizí, budu s tím muset žít celý život. […] Zemřel jsem se svým dítětem, už nikdy nebudu stejný, “ svěřuje se 34letý muž, cituje web express.co.uk.

Zatím není jasné, proč devětadvacetiletý dítě hodil oknem. Podle informací poskytnutých místními médii je žena v současné době v psychiatrické léčebně léčené z deprese. Jakmile budou k dispozici výsledky psychiatrického vyšetření, rozhodne se, zda bude žena zatčena nebo poslána do povinné léčby. V tuto chvíli lékaři pečují o děti lékařů.

Zdroj:7media.ro