Vyrážka měla na celém těle kromě oblasti trávě a krku. Lidé, kteří Calviho neznali se jí vyrážek štítili a měli strach se jí dotknout, aby se nenakazili. Pro Calviho to bylo jedno z nejtěžších období jejího života. Ovlivnilo to její soukromý i pracovní život. Sama už přestávala věřit tomu, že se jí problém jednou vyřeší.

Jako poslední možnost vyzkoušela sdílet svůj příběh. Doufala, že se najde někdo, kdo jí problém bude schopen vyřešit. Množství doktorů, kteří spatřili Calvinin příběh se neuměli vyjádřit k tomu o jakou diagnózu by mohlo jít. Naštěstí se jí případu ujala mladá doktorka Barta, která vnímala Calvinin problém jako výzvu. Udělala její velké množství složitých testů, aby zjistila její pravou diagnózu.

Calvina byla po tolika neúspěšných vyšetřeních skeptická, avšak stále měla naději. Naštěstí se vyplatilo věřit. Mladá lékařka zjistila pravou příčinu bolestivých velkých vyrážek na Calvininom těle. Příčinu našla tam, kde ji žádný lékař nehledal a to v imunitě. Calviho byla diagnotikovaná urtikálna vaskulitida, tedy velmi ojedinělé autoimunitní onemocnění a také hypotyreóza, což znamená sníženou funkci štítné žlázy.  

Díky správné diagnostice bylo možné Calviho nasadit efektivní a účinnou léčbu, díky níž dnes dokáže žít opět plnohodnotný a šťastný život.

Zdroj.Littethings.com