PRÁCE
Co se týče profesní kariéry, lidé narození ve znamení Štír mohou dosáhnout pozitivní změny. Využijte kontakty, které jste získali v minulém roce a bude se vám dařit. Pokud vlastníte svou vlastní firmu, existuje šance na rozšíření kvůli výhodnějšímu umístění podniku.

Pokud jste zaměstnancem, můžete očekávat odměnu nebo zvýšení platu. Co je důležité, o zvýšení nežádejte vy. Zůstaňte pasivní a důvěřujte si. Vše ostatní bude provedeno prostřednictvím tlaku a vytrvalosti, které vám dodá Mars. Přestože je zde jedna malá podmínka: měli byste pro svého zaměstnavatele udělat něco prospěšné. Například úspěšnou transakci.

V roce 2020 platí pro znamení Štír obecné pravidlo. Vše bude fungovat, pokud se ujme vedení. A to v každém procesu. Dokonce i kdybyste nakonec museli zapojit jiných účastníků do toho, co děláte, snažte se nevzdávat vedoucích pozic. Buďte připraveni na to, že někdy emoce převažují nad zdravým rozumem a naopak, jsou situace, kdy musíte poslouchat srdce a utlumit svou mysl.

To všechno kvůli intrikám Měsíce a Merkuru. Oba jsou ve špatné konstelaci a mohou snadno vytvořit pozadí negativní energie. Mějte na paměti, že situace, které vytvořili, budou sporadické a vy budete moci napravit hádky nebo náhlý konflikt.

Pozitivní zprávou je, že budete mít dostatek energie porazit i mnohem silnějšího nepřítele jako jste vy.

Je třeba poznamenat, že rok 2020 je časem základních a významných událostí všech Štírů. Nebuďte překvapeni, pokud zjistíte, že jste hlavní osobou, která se podílí na tom, co se děje. Například si představte situaci: vaše dospělá dcera prohlašuje, že je těhotná, ale otec dítěte si ji nechce ani vzít, ani nést odpovědnost. Za takových okolností není divu, že se pokusíte najít odpovědného muže a přimět ho, aby převzal odpovědnost. No, pokud zvolíte správná slova, situace může skončit svatbou. Štíři, v tomto roce vás čeká minimálně jedna hlavní událost. A na vašem rozhodnutí záleží, zda dopadne dobře nebo špatně.

Pokud se stane druhá možnost, vyhledejte radu a podporu starších a moudřejší rodinných příslušníků. Patron roku – Prase, je rodinně orientované zvíře. V každém směru schvaluje vaše vznešené záměry a uspořádá vše tak, aby to fungovalo co nejlépe. Hvězdy a lidé budou během této doby na vaší straně.

Pokračování na další straně…