Poté se setkal s udílením cen Deborah Jeanne, která se stala jeho druhou manželkou. Porodila své dvě děti, chlapce jménem Michael Joseph Jr Prince a dívku Paris-Michael Katherine. Brzy se ukázalo, že Jackson tyto děti opravdu chtěl, řekla:

„DĚTI MI NEŘÍKAJÍ MAMI, PROTOŽE NECHCI. JSOU TO JACKSONOVY DĚTI. PORODILA JSEM JE, PROTOŽE CHTĚL BÝT OTCEM.

V roce 1999, kdy se rozvedli, převedla muže do plné péče.

Jeho třetí dítě se jmenovalo Prince Michael Jackson II a narodilo se v roce 2002. Jeho přezdívka byla Blanket, což vzešlo ze skutečnosti, že jako dítě měl obličej vždy zakrytý dekou, když byl na veřejnosti. V dospělosti ho to trápilo, takže se mu říká Velký.

Žádné informace o Bigiho matce nebyly nikdy odhaleny. Jackson tvrdil, že jeho nejmladší dítě se narodilo umělým oplodněním a jeho matka o tom nevěděla.

Když Michael Jackson v roce 2009 zemřel, bylo chlapci pouhých 9 let, takže tragédii snášel velmi špatně. Jacksonova matka, Katherine Jackson, vychovávala malého chlapce poté, co se stalo.

Bigi je v pořádku, žije v elitní části Calabasy v Kalifornii a navštěvuje soukromou školu. Nyní je aktivní na sociálních sítích a dokonce se svým bratrem vytvořil kanál na YouTube, kde se hodnotí filmy.

Zdroj:Facebook