TAROKOVÁ KARTA ČÍSLO 2

V životě jste toho prožili hodně, ale nikdy jste si nemysleli, že to bude tak těžké. Život vás postavil před mnoho výzev, ale vždy jste se snažili o to nejlepší. Jste člověk, který chce být šťastný, ale vynakládá na dosažení tohoto cíle velké úsilí. Zdá se však, že osud je škodolibý a nedává vám příležitosti, které si zasloužíte. Dosud jste museli čelit mnoha zklamáním, a to jak v profesním, tak v osobním životě. Věci nejdou tak, jak byste si přáli, ale sami nevíte, jak situaci zlepšit.

Musíte dojít k závěru, že karty, které jste si vybrali, ukazují, že jste obklopeni falešnými přáteli. Zejména lidé, kterým velmi důvěřujete, se obracejí proti vám. Žárlivost je zázrak, který může způsobit velké problémy. Tarot vám však může poradit, jak konečně najít cestu ke štěstí. Musíte ve své duši rozpoznat lidi, kteří jsou vašimi spojenci. Zvláště pozorně sledujte chování těch, které považujete za své nejlepší přátele. Pokud nebudete naivní a dáte jí najevo, co proti vám kuje, vše se ve vašem životě obrátí. Dosud vás tato osoba svým vlivem hlavně pronásledovala, ale na konci roku odhalí svou pravou podstatu. Štěstí vás opět začne pronásledovat, protože se dozvíte pravdu. Je to proto, že proroctví vámi vybrané karty bude předáno teprve tehdy, až tato osoba opustí vaše okolí. Budete mít štěstí, ale v budoucnu si budete muset pečlivěji vybírat, komu věřit.

TAROKOVÁ KARTA ČÍSLO 3

Máte dobré srdce a často lidem důvěřujete, protože si myslíte, že všichni lidé mají stejně dobré srdce jako vy. Bohužel tomu tak není, ale sami jste se o tom přesvědčili. Zažili jste události, které se nestaly snadno, ale přesto měly na váš život významný vliv. Významné události, které vás poznamenaly, zejména lidé, kterým jste bezmezně důvěřovali, se staly součástí vaší minulosti. Jste člověk, který se snaží všem připadat správný, ale nakonec vás to jen přiměje mít se ještě více rád. Karta, kterou jste si vybrali, naznačuje, že musíte udělat mnoho změn, abyste zlepšili svůj život. Zaprvé musíte více myslet na sebe. Dokud to neuděláte, nebudete schopni dosáhnout velkého štěstí. Do konce roku se změníte natolik, že štěstí konečně zaklepe na vaše dveře. Všechno ve vašem životě se změní a nic nebude stejné, ale to vám jen prospěje.

TAROKOVÁ KARTA ČÍSLO 4

Vždy jste měl velké ambice. Chcete ze sebe vydat vše, co děláte, ale v současné době na vás leží příliš mnoho zbytečných břemen. Toužíte po štěstí, ale nedaří se vám ho dosáhnout. Problém je v tom, že si kladete příliš vysoké cíle a nakonec jste zklamaní. Karty, které jste si vybrali, naznačují, že do konce roku se situace změní, ale musíte začít uvažovat realisticky. Je dobré mít velké cíle, ale nepřehánějte to. Musíte se také smířit s tím, že ne všechna přání se vám splní a že život půjde dál, i když se nesplní. Možná budete mít štěstí, ale bude to vyžadovat změnu přístupu. Na konci roku z vás začne padat tíha a budete k sobě přitahovat štěstí. Jakmile si uvědomíte, že to, že se vám všechno nedaří, není špatné, zjistíte, že jste našli velké štěstí. Zlepšíte se ve všech oblastech svého života. Štěstí vás začne provázet, protože už nebudete zatíženi problémy, které ve svém životě nechcete. Věřte si, ale nedávejte si příliš mnoho slibů, které nebudete schopni splnit.