Blíženci

Karta Blázen symbolizuje překvapení a Blíženci na začátku týdne budou muset čelit skutečnosti, že ne všechna jejich rozhodnutí budou logická. Schopnost přizpůsobit se tomu, co se děje, a rychle se rozhodovat povede k úspěchu.
Karta „Chariot“ slibuje aktivitu Blíženců spojenou s cestováním nebo rozhodováním o pohybu. Arkan netoleruje zpoždění a na této kartě bude Gemini muset rozhodovat na cestách, nedovolil si pochybovat, aby nezmeškal slibné příležitosti.
Laso „Hvězda“ znamená vodicí nit, která vede ke snu. Blíženci by měli důvěřovat své intuici a naslouchat svému vnitřnímu hlasu, aby si vybrali jedinou správnou cestu. 

Rak

„Slunce“ slibuje rakovině očekávaný dar osudu. Je odměněn za vynaložené úsilí i za nové příjemné vyhlídky. Rakoviny budou moci najít sílu pro nové projekty a snadno je přivést k životu.
Sedmý „vůz“ Arcanum znamená změny v životě a budou významné a mohou změnit světonázor. Tato karta slibuje rakovině rychlý pokrok a splnění tužeb.
„Moderování“ v rozložení je karta, která vyzývá k zpomalení raka. Na cestě nejsou žádné překážky, ale spěch může vést k nechtěným chybám, které zpomalí vývoj událostí.


Lev

Arkan „Chariot“ volá po nových skutcích. Soudě podle toho se od Lvova očekává cestování a komunikace s novými lidmi. Vyloučeny nejsou ani osudové schůzky, ani noví známí, kteří povedou k dlouhodobému přátelství nebo produktivnímu partnerství.
„Kouzelník“ v rozložení je karta, která naléhá na Lvov, aby se nebál inovací. Podle této Arcany bude uprostřed týdne vhodná doba k odhalení talentu využívat své schopnosti k rychlému dosažení cíle.
Karta „Poustevník“ říká, že Leo po radostných událostech potřebuje samotu. Konec týdne je nejlépe strávit klidnými myšlenkami. Udělejte si čas a načrtněte plán dalších kroků.


Panna

Podle karty „Rozsudek“ budou Panny v prvních dnech týdne schopny úspěšně vyřešit obtížné problémy, vyrovnat se s problémy a také ukončit ty záležitosti, které dříve nebyly vydány. Čestnost a nezaujatý úsudek vám pomůže vybudovat si vynikající pověst.
Podle karty „Smrt“ se Virgos brzy dočká dokončení další životní etapy a nových vyhlídek. Na tomto Arkanovi nelze váhat a lpět na zastaralé minulosti, abychom neztratili zajímavé příležitosti.
Arcanum „Hierophant“ informuje, že všechny plány jsou připraveny splnit. Tato karta je považována za jednu z nejúspěšnějších a její přítomnost v rozložení Panny naznačuje šťastnou náhodu.


Váhy

Karta „Poustevník“ naznačuje, že Váhy potřebují čas na přípravu na dokončení podnikání. Váhy mohou uvažovat o okolnostech, zvážit obdržené návrhy a nakonec najít sílu udělat vše, co je potřeba.
Laso „Hvězda“ je šťastným společníkem. Sebevědomí a nebojácnost tváří v tvář neznámému pomohou Váhám vyřešit všechny potíže a překonat překážky na cestě k cíli.
Karta císařovny končí týden a Váhy se mohou spolehnout na pomoc vlivného člověka. Podle této Arcany se situace mění k lepšímu a nakonec Váhy dostanou to, o co usilují.
Štír

Zdrženlivost vám pomůže udělat to, co je nutné, vyhnout se konfliktům a chybám ve vážných věcech. Tato karta také hovoří o strážném andělovi, který neviditelně bere potíže od štírů.
Karta Kouzelník naznačuje, že Scorpios bude ve středu dění a může se stát vůdcem pro životní prostředí. Na cestě žádné překážky, což znamená, že nastal čas ukázat svou nejlepší stránku a nasměrovat své úsilí o uvedení pozitivních změn do života.

Podle karty „Chariot“ začíná aktivní období života, kdy díky vynalézavosti a schopnosti rychle se přizpůsobit okolnostem budou Scorpios moci zasáhnout jackpot.


Střelec

Začátek týdne by měli Střelci trávit co nejopatrněji na kartě „Velekněžka“. Arkan označuje období, kdy si musíte všimnout podrobností a důvěřovat své intuici, abyste našli cestu ze současné situace a přinášeli do života pozitivní změny.
Laso „Smrt“ znamená pro Střelce změny, které otevřou dveře šťastné budoucnosti. Chcete-li to však udělat, budete se muset rozloučit s minulostí, která již neposkytuje pobídku pro rozvoj, ale pouze se stáhne.
Podle karty „Soud“ může Střelec vyřešit jakékoli problémy, pokud využijí své zkušenosti a nepřenesou odpovědnost na sebe. Sebedůvěra a poctivost povedou na konci týdne k požadovaným výsledkům.


Kozoroh

Karta „Císař“ říká, že Kozorožci se začátkem týdne budou moci aktivně pustit do podnikání a nebát se chyb. Podle této Arcany bude dostatek síly, aby uspěl ve zvoleném oboru činnosti a dosáhl nových výšin.
Laso „Spravedlnost“ slibuje Kozorohům budoucí prosperitu. Jakékoli potíže, které by poškodily pověst, zmizí a Kozorožci si budou moci užívat svobody a dobré nálady.
„Měsíc“ v rozložení je karta volající po odpovědnosti. Na něm budou Kozorožci čelit drbům, které mohou negativně ovlivnit morálku. Radou karty je naslouchat svému srdci a nenechat se vést manipulátory.


Vodnář

Karta Ďábel naznačuje pokušení podlehnout pokušení nechat vše tak, jak je. Takové rozhodnutí je však plné řady neúspěchů a Vodnář bude muset za své štěstí bojovat a odmítat okamžité rozmary.
„Milenci“ v rozvržení – mapa výběru cesty. Podle něj bude Vodnář muset najít správné rozhodnutí, obětovat málo, aby získal mnohem víc a brzy dosáhl úspěchu.
Karta „Moderování“ povzbuzuje Vodnáře, aby omezil své vlastní emoce a řídil se hlasem zdravého rozumu. Vyhýbání se impulzivním rozhodnutím vám pomůže najít správný způsob, jak věci dokončit.


Ryba

Podle karty „Ďábel“ by Ryby neměly začít týden přemýšlet o odložení důležitých věcí kvůli zábavě. Laso slibuje potíže pouze tehdy, pokud Ryby zanedbají odpovědnost a budou se spoléhat na náhodu.
Ryby se musí uklidnit a pokračovat v práci.
Na kartě „Hvězda“ budou Ryby schopny do víkendu vyřešit problémy a obtížné otázky a také najít cestu, která povede k vítězství. Ryby by měly využít všechny své schopnosti k rychlému dosažení požadovaných výsledků.

Zdroj:Esoteric.ru