Máme před sebou spoustu starožitností: komodu, podnos a různé předměty vyrobené z velmi starého železa. Většina otázek však vyvstává při pohledu na fotografie dětí, které zde žily před mnoha lety.

Obývací pokoj

4_výsledek

Obývací pokoj je dobrým příkladem umělecké výzdoby. Jsou tam zlaté závěsy z padesátých let, tři lampy kolem zajímavé pohovky a dokonce i plakát Elvise na zdi.

Ložnice

5_výsledek

Ložnice je nejděsivějším místem v domě.

Obložení stěn je částečně odloupnuto, ložní prádlo však zůstává na svém místě. Když se na to podíváte živě, začne vám běhat husí kůže.

Místnost, kde žily děti

6_výsledek

Tato fotografie byla pořízena v jiné ložnici, která sloužila jako druh školky. Fotograf, který pořídil všechny tyto fotografie, se specializuje na fotografování takových opuštěných domů, ale i on připouští, že toto místo je nejpodivnějším místem, jaké kdy navštívil.

Kromě hororu

7_výsledek
8_výsledek

Fotograf poznamenal, že dům vypadá jako velká skupina nějakého hororu. Při pohledu na to vše se zdá, že je tu všechno neskutečné.
Kromě toho to začíná být strašidelné nejen ze situace uvnitř domu, ale také z pověstí o různých „zvláštních věcech“, které se dějí tady a nedaleko od domu … Je to děsivé, že?

Zdroj:chudesa