Metla číslo 7: pionýřka
Dokážete u sebe i u druhých nacházet široké spektrum zájmů, víte se dokonale přizpůsobit podmínkám, proto jste rozená vůdkyně, ale zároveň i spoluhráčka. Dejte si však pozor, abyste nepřizpůsobovali více druhým než sobě. Pamatujte, že své problémy budete muset vždy řešit jen vy sama, druzí vám nepomohou.


Metla číslo 8: snílka
Jste zasněná a lyrická bytost. Milujete romantiku, důvěru, lásku. V mezilidských vztazích vycítíte charakter a dobrotu. Kladete velký důraz na krásno – oblečení, bydlení, lidí. Přestože vyznívá jako povrchní člověk, jste ohromně hloubavá.


Metla číslo 9: introvertka
Milujete běžný život v tichosti – čištění bytu, úklid domácnosti či vaření. Neměli jste však pracovat ve větší společnosti? Přece jen, člověku je po čase samému potupná, i když si to někdy těžší přiznává. Nepomáhejte druhým jen potichu, choďte s přáteli do přírody a užívejte si krásy, co nabízí svět.


Metla číslo 10: cestovatelka
Nesnášíte rutinu. Potřebujete změny, a to v pravidelných intervalech. Přesně to je důvod, proč máte toulavé boty a ráda cestujete. Jste kreativní bytost a nové věci znamenají pro vás i nové příležitosti, i když jsou to úplné nesmysly. Milujete neprozkoumané oblasti a rádi se učíte. Jen tak dál.

Zdroj:takprosto.cc