1. Kořeny
    Ze svého vztahu máte největší strach, že je váš partner příliš známý. Je vaším velkým a důležitým snem mít mezi sebou opravdu hluboké a těsné pouto, ale zároveň se bojíte, že se stanete příliš zranitelní, pokud se úplně vzdáte. Tento rozpor ve vás často vyvolává napětí, ale naštěstí vás neodradí od toho, abyste se vzdali a zažili hluboké emoce.
  2. Tváře
    Nejvíc vás znepokojuje, že vás váš partner řadí na mnoha místech pouze ve vašem životě. Také však chcete, abyste nemuseli pro svůj vztah obětovat vše, co je pro vás důležité. Tyto pocity neznamenají, že jste sobečtí. Spíše ukazují, že svoboda je pro vás důležitá, ale zároveň chcete, aby byla pro toho druhého opravdu důležitá, stejně jako on pro vás.
  3. Stromy
    Bojíte se samoty a faktu, že jste mnohokrát sami. Samozřejmě chápete, že koníčky, práce a zábavy vašeho partnera, díky nimž je úplný, jsou důležité, a uvědomujete si, že vztah neznamená, že dva lidé stráví každý okamžik společně. Přesto mě naplňuje úzkost, že na sebe máte málo času. Ve společném životě je to často skutečný problém. Ale otevřené konverzace a láska vám pomohou najít rovnováhu.
  4. Ruce
    Zklamání je někdy téměř děsivé. Máte velký strach, že vám zlomí srdce. Je to pochopitelné, protože už jste tu hrůzu zažili a je hodně opotřebovaná. Skoro očekáváte od prvního okamžiku vztahu, kdy se stane něco nevratného a kdy přijde konec lásky. Bez ohledu na to, jak je to těžké, zkuste se uvolnit a prožít okamžik! Takto můžete opravdu jen dávat a přijímat.

Zdroj.esoteric