5. Kniha vašeho osudu vám prostřednictvím pátého klíče prozradí, že příštích pět let přinese změnu životního stylu a přístupu. Možná váš život nebude před ostatními příliš lesklý, brilantní, přesto v pozadí budete mít všechny důvody k radosti. Buďte ve střehu, abyste si všimli malých zázraků, které se vám připletly do cesty, a vždy za ně poděkujte! Pokud jste ochotni tak učinit, budou brzy zaplaveny!

6. Pokud jste se rozhodli otevřít truhlu šesti klíči, je ve vaší osudové knize, že vás dalších pět let nic nezastaví. Čekají vás skvělá léta, takže bez nadsázky lze říci, že přišel váš čas! Brzy se před vámi otevřou dveře, které zůstaly zavřené, a vy si můžete splnit své staré sny. Do vašeho života se nastěhuje klid a spokojenost, což na vás bude mít velmi osvěžující účinek.

7. Pokud se váš pohled zachytí na sedmém klíči, čeká vás a vaši rodinu podle vaší osudové knihy pět let úspěchu. V období před vámi bude vše, do čeho seknete, korunováno úspěchem díky tomu, že jste opravdovým a čestným člověkem. Vaše rodina a přátelé budou po vašem boku pro všechny vaše úspěchy.

8. Pokud jste si zvolili osmý klíč, podle knihy svého osudu objevíte v příštích pěti letech zcela novou stránku své osobnosti. Bude to dáno tím, že konečně přinesete výsledky své vlastní investované práce na rozvoji osobnosti.

Každý vás zná jako zábavného člověka a nová stránka osobnosti vám bude velmi sympatická. Očekávejte, že mnoho lidí bude chtít ve vaší společnosti zůstat po mnoho let!

9. Pokud jste se rozhodli, že pouze devátý klíč může otevřít truhlu, ve které je uložena kniha vašeho osudu, stane se na dalších pět let důležitou součástí vašeho života někdo, na koho byste si nepomysleli. Vztah, který se mezi vámi rozvíjí, bude pro vás velkým požehnáním. Přijímejte otevřeně ty, které cestou potkáte, protože nikdy nevíte, kdo bude tím, kdo natrvalo změní váš život.

10. Pokud se vám nejvíce líbil poslední klíč, podle vaší osudové knihy můžete během příštích pěti let očekávat nové a vzrušující vztahy. I když není vaším zvykem snadno otevírat své srdce, protože si uvědomujete, že ne každý si zaslouží vaši důvěru, nemusíte se v nadcházejících letech obávat, protože ti, kteří vám v této době vstoupí do života, vám opravdu chtějí udělat dobře.

Zdroj: noiportal.hu