Jejím manželem je gynekolog Miroslav Verner a zpěvačka něj nedá dopustit: “Víme i hádat, ale žije se nám spolu velmi dobře,” napsala na svém Instagram. Díky svému otci Petrovi Jandovi (77) je složení její početné rodiny velmi nestandardní. Nejmladší dcera pěveckého veterána je jen o pár měsíců starší než jeho vnučka Maruška. Takže zpěvákova dcera Rozárka se stala tetou dceři, když měla jen tři měsíce. Marta s tím nemá nejmenší problém a těší se, že její poloviční sestra jsou s její dcerou vrstevnice a tráví spolu i hodně času.

Sexy zpěvačka, která vypadá na svůj věk úžasně, přiznala Blesku, že nemá žádné plastické úpravy, výplně, ani botox, ale zkrátka jen dobré geny. Připustila však, že by si někdy v budoucnu možná nechala zmenšit a zvednout prsa či upravit spadlé víčka.

To se však zatím nestalo a zpěvačka zainvestovala do zcela jiného zkrášlení, kterým vzbudila většinou nadšené ohlasy. Když ukázala svůj dekolt, mnozí se nestačili divit, co jí tam přibylo …

Marta Jandová si nechala rozšířit své tetování. Původně ho měla jen na rameni a nyní se jí kytička “rozrostla” až na dekolt. Fanoušci chválili motiv i vkusné provedení.

Zdroj:Casprezeny.sk