2.) Býk:
Býci jsou hodně přemýšlíví. Snaží se přemýšlet racionálně a opravdově. Nové věci se učí pomalu, část po části, až se z nich stane najednou chytrý člověk v jednotlivých odvětví. Nikdy nikoho nebudou přesvědčovat o tom, že chytří nebo inteligentní jsou, nemají to za potřebí. Důležité pro ně je, že jsou v tomhle ohledu spokojení samy se sebou.

3.) Panna
Panna je rozumbrada, ráda se chlubí tím co ví a zná, ale na nic si nehraje. Opravdu znalosti má, má skvělou mysl, která si snadno všechno zapamatuje, i když o to až tak úplně nestojí. Panna má všeobecný přehled a dokáže se s vámi bavit o čemkoliv. Panna má smysl pro detail, většinou pannu nalezneme v oboru lékařství nebo jako podnikatele.

4.) Kozoroh
Kozoroh je velmi cílevědomí člověk, jde si za svým, žádná překážka ho nezastaví. Slovo ,,nejde” pro něj neexistuje. Nejprve v určitých situací zhodnotí pro a proti, zda jeho plán má smysl a poté se do toho vrhne po hlavě. Nedokáží prohrávat a tak hrají, dokud nejsou na samém vrcholu.

5.) Vodnář
Vodnář bývá o krok blíž k budoucnosti než ostatní. Má neotřelé a originální nápady. Jde si za svým a ničeho se nebojí. Dost často se stávají vynálezci, protože přijdou na to, na co ostatní ještě nepřišli. Vodnář je velmi akční člověk a nevydrží chvilku na jednom místě.

Zdroj:Esoteric