Co tedy vede muže k nevěře?

Proč tedy muži riskují vše pro krátké potěšení, nebo udržení druhého vztahu? Na tuto otázku neexistuje jedna odpověď.

výzva

Muži ve vztahu zpohodlní, ale jejich povaha je vyzývá k novému dobrodružství a dobývání. Milující a věrná manželka čekající každý večer s teplou večeří není všechno. Může být také žádoucí a vyzývavá, ale muž stejně zariskuje pro pocit něčeho nového …

forma protestu

Někdy je to únik z reality. Vydělává hodně peněz, ale žije ve stresu. Rodinný život nezvládá tak, jak si představoval a domů je spíše peklo, než útočiště. Být někde jinde s někým jiným je lákavá možnost.

nejistota

Když se muž cítí partnerkou být odmítnut z nějakého důvodu (těhotenství, péče o malé děti), hledá pozornost a porozumění jinde. Stejně pokud překročí určitý věk a cítí, jak jeho sexuální atraktivita mizí nebo začíná cítit příliš starý: novou mízu probudí nová milenka.

Sex a „láska“

Pokud není ve vztahu sex nebo vzrušení, východiskem je nevěra. Obvykle to bývá typ nevěry, který neznamená pro nevěrníka nic, ale má devastující účinek na toho druhého.

odlišný směr

Stane se, že se partneři v dlouhodobém vztahu od sebe pomalu, ale jistě oddalují. Co pak s pocitem, že nám ten druhý nic nedává?

Znamená nevěra konec vztahu?

Nemusí, pokud …

… dokážete partnerovi odpustit a najdete k němu znovu důvěru.

… je váš vztah dostatečně silný. Zničit vše, co jste spolu měli, jen kvůli nevěře? Důležité je zjistit, proč k tomu došlo.

Zdroj:chlapaciny