RAK
Ať se děje cokoliv, za žádných okolností nelžete. Dokonce ani v případě, že máte pocit, že jde jen o nevinné lež, které nikomu nemůže ublížit. Věřte tomu, že hnusná pravda je vždy lepší volba jako krásná lež.

LEV
Změna je slovo, které patří do konce roku, ale i do toho příštího. Ve vašem životě nastávají velmi zajímavé věci, ale vy byste se na to měli podívat jako na něco, co vás posune dál. A to je přece úžasné.


PANNA
Važte si každou jednu maličkost, která se ve vašem životě objeví. Od sněhových vloček za oknem až po to, že jste letos před svátky zdravá. Když budete přemýšlet o všem, co v životě máte, začne do vašeho života vstupovat více potřebných věcí.


VÁHY
Nemáte pocit, že je ve vašem životě něco špatně? Nesprávný vztah, nesprávná práce, nesprávné bydlení? Soustřeďte se na to, co vám vadí a určitě to změňte. Možná to bude radikálně, ale pomůže vám to.


ŠTÍR
Rodina je to nejdůležitější, co v našem životě máme a právě proto byste se měli zaměřit na to, že budete trávit čas s nimi. Asi i sami uznáte, že svátky jsou na to ta nejlepší a nejvhodnější doba, takže je jen na vás, jak to využijete. Vaši příbuzní zde však nebudou věčně.

Pokračování na další straně…