– Obsahují obrovské množství vitamínů, živin a  antioxidantů . Kromě vitamínů A, C a vitamínů skupiny B, v nich najdete i množství vápníku, železa, sodíku, draslíku, železa a hořčíku.

– Toto ovoce obsahuje cenný lutein , který ochrání váš zrak . Pokud nechcete kupovat umělé vitamíny s obsahem luteinu, dopřejte si raději toto ovoce.

– Je výborné na hubnutí, protože zasytí, obsahuje jen málo kalorií a doslova vás nabije vitamíny. Hurmikaki jsou zdrojem energie, kterou tělo dokáže snadno spotřebovat, je výborný před i po cvičení.

– Bojuje proti rakovině . Může za to vysoký obsah vitamínů a antioxidantů , které chrání tělo před účinky volných radikálů. Navíc toto ovoce prospěje i vaší pokožce, zásobuje ji totiž vitamíny a živinami, které bojují proti jejímu předčasnému stárnutí.

– Nastartuje váš trávicí systém . Protože ovoce obsahuje množství vlákniny, podporuje peristaltiku střev a zdravé trávení . Pokud trpíte zápachu, toto ovoce byste měli znát.

– Udržuje krevní tlak v normě . Může za to zejména vysoký obsah draslíku . Draslík chrání srdce, regule je krevní tlak a prospívá celému kardiovaskulárnímu systému.

– Bomba na podporu imunity . Na rozdíl od umělých vitamínů z obchodu, hurmikaki neobsahují pouze cenné vitamíny na podporu imunity , ale i látky, díky kterým může tělo tyto vitamíny zužitkovat. Měli byste ho právě v těchto dnech mít na svém každodenním jídelníčku.