Will pracuje pro jedny z nejsledovanějších ranních zpráv v USA a právě komentoval seriózní reportáž o lékárnách, které v těchto těžkých časech řeší donášky léků do jednoho domova sociálních služeb na Floridě pomocí dronů, aby se vyhnuli kontaktu s klienty. „Jaký je inovativní high-tech způsob, jak k lidem rychle dostat jejich léky a zároveň zachovávat sociální distanc? Drone! „Komentoval Will zpět do studia. Netušil však, že větší pozornost než reportáž poutá jeho outfit.

Záběr z kamery byl nejdříve v pořádku, grafika na spodku obrazovky zakrývala vše odhaleno, ale to se po prostřihu změnilo. Celá země najednou mohla vidět, že Will je od pasu dolů oblečený jen v trenkách. A podle reakcí lidí na internetu tento detail nikomu neušel. „Hej, obleč si nějaké gate, kámo,“ napsal někdo.

Will zveřejnil na Twitteru vyjádření, ve kterém se pokusil celou situaci vysvětlit. Podle vlastních slov se v to ráno příliš brzy připravil na trénink po živém vstupu. „Úhel kamery spolu s přáteli, rodinou a několika stovkami cizinců na sociálních sítích mě přiměly přehodnotit svou ranní rutinu, “ napsal. Příště si už kalhoty určitě nezapomene!

Zdroj.Cas.sk