Sedmnáctiletá žena byla doma sama a její sousedé to věděli. Vtrhli s úmyslem znásilnit Sonali, ale k jejich překvapení se dívka bránila a křičela. Zuřili pro její „neposlušnost“ a nalili jí do obličeje kyselinu žíravou … Sonali si pamatuje jen strašnou bolest, jako by byla mezi plameny, a ztratila vědomí. Probudila se pouze v nemocnici, ale už nebyla stejná osoba …

Nemohla se hýbat, mluvit, jíst. Její tvář byla spálena do té míry, že nemohla být zachráněna. Lékaři připustili, že skutečnou výzvou bylo dát mu „lidský aspekt“. Přišla o uši a víčka.

Po celé měsíce pociťovala oběť znásilnění jen nesnesitelnou bolest. Její utrpení trvalo 10 let, podstoupila celkem 27 operací. Její rodiče prodali vše, co museli za léčbu zaplatit. Zatímco ona a její rodina trpěli, ti, kteří dělali Sonali, dostali pouze trest 9 let vězení, z nichž si odpykali jen 2 roky! Sonali se znovu odvolala k soudu, ale soudnictví je zjevně v rozporu se spravedlností …

Po deseti letech byla Sonali opravdu dost. Požádala vládu o povolení k euthanizaci, ale pak se stalo něco neočekávaného! Sonali dostala pozvání do známé televizní show, ve které vyprávěla svůj dojímavý příběh, a poté se zúčastnila dalšího programu, ve kterém vyhrála … 40 000 eur! To nebyl konec překvapení, která vyvolala pozitivní změny.

Příběh mladé ženy zasáhl tisíce lidí, kteří začali požadovat spravedlnost a trest pro své mučitele. Mezi těmi, kterých se osud Sonaly dotkl, byl 29letý inženýr Chittaranjan Tiwari. Velmi se chtěl se Sonali setkat, a když se setkání uskutečnilo, nemohl zapomenout na tuto silnou a dobrou ženu. Vzali se a na fotografii můžete vidět jejich již rozrostlou rodinu.

Jejich holčička se jmenuje Pari, což znamená „andělská tvář“.  Určitě to tak bude

Zdroj:Podaj.pl