Jaké jsou nejhorší páry podle znamení zvěrokruhu?


Beran a Býk
Lidé, kteří se narodili ve znamení zvěrokruhu Berana, raději nesedí na jednom místě. Jsou to velmi silní jedinci a milují život v pohybu a neustálé úsilí o něco nového. Býk naopak miluje měřený a klidný život. Je pro ně velmi obtížné tolerovat opuštění vlastní komfortní zóny. Navzdory velké lásce bude v takovém páru neustálý střet zájmů, a to nepovede k ničemu dobrému.


Kozorožci a Blíženci
Kozoroži prostě nesnáší hlučné společnosti a velké shromáždění lidí, kde znají jen velmi málo lidí. Je pro ně lepší sedět v tichu, číst, přemýšlet o něčem. Znamení zvěrokruhu blíženci je velmi vrtkavé. Někdy se prostě potřebují uvolnit a někam spěchat, trávit čas ve velkém prostředí a zapomenout na všechny myšlenky. Kozorožci a Blíženci nejsou absolutně vhodní pro vytvoření společné rodiny.


Rak a Vodnář

Lidé, kteří se narodili ve znamení zvěrokruhu Vodnář, si svou svobodu velmi cení. Potřebují jen osobní prostor a čas, který mohou věnovat sobě a svým přátelům. Rakovinám se to vůbec nelíbí. V tomto smyslu jsou velmi „chamtiví“ a jsou přesvědčeni, že pokud je člověk miluje, měl by být pouze s nimi. Neustálá žárlivost a podezření ze strany rakoviny mohou jednoduše zničit vztah.

Zdroj:esoteric