Otec ženy jednoho dne šel k lékaři a zeptal se, proč byla jeho dcera? Co udělala špatně? „Tvoje dcera měla prostě smůlu.“ V odpovědi slyšel.

Lékař muže informoval, že se doporučuje každoročně provádět krevní testy, protože leukémie je onemocnění, které může postihnout kohokoli v jakémkoli věku. Pouze pravidelná vyšetření dokážou tuto nebezpečnou nemoc odhalit poměrně brzy.

U 23letého muže se bohužel vyvinula vážná plicní infekce. Přestal fungovat její imunitní systém a musela být připojena k zařízení na podporu života. Stav mladé matky se den ode dne zhoršoval.

Na začátku prosince prodělala mozkové krvácení a její rodina se musela dramaticky rozhodnout, že ji odpojí od systému, který podporoval její životní funkce.

Na Facebooku se také dokázala rozloučit se svými přáteli a varovat je před zanedbáváním svého zdraví:

„V úterý mi diagnostikovali leukémii.“ Dnes začínám s chemoterapií … Není to pokus vnutit vám soucit, protože to není můj styl, ale chci zvýšit povědomí a přesvědčit vás, abyste neignorovali žádná znamení! Nikdy jsem neviděl lékaře. Děkuji Bohu za všechny, kteří mě naléhali, abych vyšetřil tyto nevysvětlitelné modřiny! Je nemožné dostatečně poděkovat své rodině a přátelům za podporu, kterou mi poskytli během minulého týdne. Cítím více štěstí než smůlu. Chci vám všem poděkovat. „

Rodiče zesnulé dívky vás žádají o sdílení jejího příspěvku. Sdílejte tento článek se svými přáteli.

Zdroj:papilot