Lev
Nedělejte zbytečné změny, držte se plánu a využijte spolu s ostatními maximum ze sebe. Romantika a láska vám prospějí. Vydělejte ještě více úsilí a času, abyste dosáhli svého příjmu. Nezklamte, splňte, co se od vás očekává, tento přístup je nezbytný, pokud se chcete posunout kupředu. Pokud jste již přepracovaní, dejte si uprostřed týdne pauzu. Jděte se někam pohnout nebo udělejte něco, díky čemu se budete ve své kůži cítit lépe. Na konci týdne mohou nastat emocionální problémy, pokud vám někdo chce vynutit změnu, na kterou nemáte sázku.

Panna
Dejte své emoce na parkoviště a zaměřte se na věci, které potřebujete zlepšit. Způsob, jakým řešíte situace se svými přáteli a příbuznými, vám může změnit život. Vyhněte se ztrátě kontroly, pokud jde o něco, co může vést k závislosti. Terén bude po celý týden čistý, takže toho můžete dosáhnout mnoha prostřednictvím sítí nebo účastí na semináři a učení nových dovedností. Cestování, komunikace a socializace se těší dobré konstelaci.

Váhy
Budete mít příležitost strávit delší dobu s rodinou a přáteli, ale dávejte pozor, abyste se na výdaje nesoustředili. Kvůli své štědrosti nebo svému svědomí nemusíte nést náklady ostatních. Vázejte nitě bez závitu. Zabývejte se formálními, finančními záležitostmi, které doposud byly pouze zdrojem stresu. Objevte pro sebe novou oblast zájmu, věnujte více času sebezdokonalování a méně otálení. Poslechněte si stížnosti, které obdržíte, a pracujte na jejich řešení. Přemýšlejte o tom, co by váš domov mohlo udělat ještě příjemnějším a příjemnějším.

Štír
Odložte své pocity a začátkem týdne ze sebe dostávejte to nejlepší. Můžete dosáhnout mnohem více, pokud se s ostatními nebudete hádat o zbytečné věci, protože s nimi jen ztrácíte drahocenný čas. Zaměřte svou pozornost na své cíle a vydejte se tímto směrem. Ujistěte se, že jsou s vámi na palubě lidé, kteří jsou pro vás důležití. Diskuse se vyplatí. Udělejte si čas na romantiku, zdokonalování a dobré věci přijdou před vámi.

Střelec
Lepší řešení toho, jak se cítíte a jak malujete. Fyzická zdatnost, dobře sestavená strava a čas s blízkými jsou věci, které z vás mohou vytěžit maximum. Buďte opatrní s těmi, kteří se na vás snaží použít emoční manipulaci, nesdílejte s nimi nic osobního. Moderováním by mělo být vaše sedmé heslo. Nejprve se ujistěte, kde jste, než někoho požádáte o laskavost. Někdo může být zklamaný, pokud nehrajete tak, jak si představuje. Můžete věřit sobě a jen sobě.

Kozoroh
Zvažte, jaké změny chcete provést, a najděte způsob, jak to přizpůsobit vašemu rozpočtu. Nevěřte dohodě, která zní příliš dobře, než aby to byla pravda. Řízení vašich osobních vztahů bude poháněno hodně štěstí. Více můžete dosáhnout nasloucháním než mluvením a získáváním informací, které vám pomohou posunout se vpřed. Věnujte více pozornosti svým blízkým přes víkend. Romantika letí vzduchem, což také povede vaše soukromí pozitivním směrem.

Vodnář
Vyjádřete, co cítíte, a postarejte se o svůj vztah, než bude situace kousat. Pozitivní přístup a ochota ke kompromisu vám pomohou vyhnout se konfliktům. Zeptejte se a změňte, pokud můžete provést nezbytné a výhledové změny životního stylu. Snažte se zjednodušit si život a zaměřte se pouze na opravdu důležité hodnoty. Přemýšlejte o tom, jaké jsou vaše schopnosti a co byste mohli použít, abyste si udělali něco navíc.

Ryby
Nechcete za každou cenu řešit něco, co nelze změnit silou. Podívejte se na sebe a změňte se uvnitř, abyste se cítili lépe. Zbavte se negativních emocí a hněvu a nevstupujte do sporu s někým, kdo by mohl poškodit vaši pověst. Pokud chcete požádat o laskavost, zjistěte, co můžete na oplátku očekávat, než se pustíte do řízení. Možná vám bude lépe dělat to, co musíte udělat, a nespoléhat se na ostatní. Možná narazíte na zajímavé příležitosti. Neváhejte, prostě do toho střílejte, pokud máte pocit, že to řešíte.

Pokud se vám tento článek líbil, nezapomeňte ho sdílet se svými přáteli!

Zdroj.esoteric