ŠTÍR

LÁSKA: Uvědomíte si, že někdy stačí i malé krůčky, abyste se dostali k něčímu srdci. Tak budete dobývat nenápadně. Budete téměř neviditelní, a když se pak zobrazí výsledky, bude druhé straně jasné, že jste ten, koho hledali. Vytrvat.

KARIÉRA: Možná se vám zdá, že je na vás vyvíjen tlak ze všech stran, ale ve skutečnosti jde o výzvy, na které je potřeba odpovědět, abyste dosáhli lepších obchodních výsledků. Před vámi je malý boj, ve kterém musíte být bojovníkem.

ZDRAVÍ A RADY: Užívejte si života a lásky.

STŘELEC

LÁSKA: Budete schopni odolat jakémukoli pokušení. Víte, co hledáte a toho se budete držet. Ukáže se, že jsi měl pravdu. Osoba, kterou nyní dobýváte, bude vědět, že vaše úmysly jsou vážné. Tím pádem se jen přiblížíte těm, kteří očekávají totéž.

KARIÉRA: Někteří se obrátí k neznámému a tajemnému. Ostatní se budou snažit co nejvíce pomoci těm, kteří se učí nebo s podnikáním teprve začínají. Třetí bude hledat možnost práce někde daleko, pokud možno na jiném kontinentu.

ZDRAVÍ & PORADENSTVÍ: Buďte tím, kým jste, a následujte svou cestu.

KOZOROH

LÁSKA: Zdá se, že to pro vás bude lepší a lepší. Krásné milostné příležitosti, setkání jsou před vámi.

s blízkými, dobrá zábava. Hýbejte se a jděte mezi lidi, zvlášť pokud jste stále sami. Buďte moudří, otevření a klidní, jak jen vy víte, jak být.

KARIÉRA: Váš obchodní zájem se pomalu přesouvá k finančním investicím. To, čeho jste dosáhli, existuje, ale nyní přicházejí na pořad dne některé nové nebo neprozkoumané věci. Možná se pokusíte dosáhnout svých snů velmi neobvyklým způsobem.

ZDRAVÍ A RADY: Důvěřujte svému šestému smyslu.

Vodnář

LÁSKA: Jsou před vámi dny, kdy budete mít mnoho příležitostí k posílení vašeho vztahu. Všichni si zvýšíte sebevědomí v lásce, a pokud jste stále single, budete na lidi opačného pohlaví působit velmi sebevědomě. Chybět by neměly ani výsledky.

KARIÉRA: Váš obchodní zájem se pomalu přesouvá k investicím. To, čeho jste dosáhli, existuje, ale nyní jsou na pořadu dne některé neprozkoumané nebo skryté věci. Někteří se pokusí dosáhnout svých snů zcela originálním způsobem.

ZDRAVÍ&RADY: Koupel ve vaně vás uvolní.

RYBA

LÁSKA: Užijete si společně klid a pohodu známých míst. Nenecháte se vidět na společenských akcích, ale raději pobývejte v přírodě nebo doma. Kdo stále hledá spřízněnou duši, také nebude moc chodit ven, takže nejspíš zůstane sám.

KARIÉRA: Své obchodní plány pomalu zaměříte na rozšiřování obzorů, ať už z hlediska nového obsahu, nebo doslova – za hranice. Nyní budou vytvořeny nějaké právní základy, abyste mohli něco stočit tímto směrem.

ZDRAVÍ & PORADENSTVÍ: Vaši přátelé vám dobře poradí.