Blíženci

Do konce září budou muset dvojčata tvrději pracovat. I jen zůstat na hladině vyžaduje více úsilí. Důležitým bodem bude důkladné posouzení soupeřů a konkurentů. Nepodceňujte příznivce: mohou mezi nimi být velmi mazaní lidé.
Pokud jde o milostnou sféru, z hlediska důležitosti to není zdaleka horší než finanční a pracovní. Osamělí Blíženci by se měli řídit zlatými pravidly přitažlivosti lásky. Každý, kdo již má vztah, je vhodné prokázat spřízněnou duši porozumění a laskavost. Možná bude vaše milovaná osoba potřebovat více pozornosti a tepla.


Rak
První dva dny v týdnu budou velmi stresující a náročné. I když se nepředpokládají žádné životní potíže, stále se mohou objevit určité deprese a apatie. Pět jednoduchých způsobů, jak pomoci znovu získat ztracenou vitalitu. To usnadní pobyt v sedle a posun vpřed. Ve středu se nálada hvězd obnoví a zůstane pozitivní až do konce tý
Bude to skvělý čas na odpočinek, změnu scenérie, cestování a nakupování. Můžete bezpečně utratit peníze za zábavu, za sebevzdělávání. Na konci týdne bude Rakov v oblasti lásky velkým úspěchem. Druhou polovinou bude možné vyhladit ostré rohy. Osamělí zástupci Znamení mohou najít lásku. Díky hvězdám bude rakovina charismatičtější.


Lev
Lev by měl dělat to, co umí nejlépe. Musí být sami sebou. Astrologové doporučují nepředstírat, že jste někdo jiný, abyste zapůsobili na opačné pohlaví, šéfy nebo přátele. Je mnohem důležitější zůstat čestný, otevřený a připravený pomoci kdykoli. Lidé tento přístup ocení.
Ve finanční oblasti očekává Lvov příznivé období, ale dodržování pěti zlatých pravidel přilákání bohatství pomůže zvýšit finanční úspěch. Hodně štěstí čeká na ty, kdo jsou zapojeni do sektoru služeb. Lev musí být zdvořilý vůči lidem kolem sebe. Nejproduktivnějšími dny v týdnu budou 23., 24. a 25. září.


Panna
21. je Panna lepší nebát se problémů a potíží v práci i doma. Hvězdy a planety jsou v mírné disonanci, takže je lepší nedělat důležitá rozhodnutí s horkou hlavou, jinak můžete rozbít dřevo a vyvolat černý pruh. Pokud máte pocit, že to již začalo, pomůže vám to vyřešit sedm užitečných tipů.
Panny by neměly ničit to, co již bylo postaveno. Astrologové doporučují, aby se nehádali s přáteli, nepřerušovali obchodní nebo milostné vztahy, a to nejen v pondělí, ale také v kterýkoli jiný den v týdnu. Je lepší si to promyslet jeden nebo dva dny, dokud vášně nezmizí a nedojde k objektivnímu pochopení situace.


Váhy
Váhy tento týden mohou vzplanout pocity jako závist a hněv, zášť a žárlivost. Pět účinných způsobů vám pomůže toto vše překonat co nejrychleji. Hlavní věcí nyní je naučit se na sebe dívat zvenčí, analyzovat každou myšlenku a každou akci.
Nemá smysl spěchat a tlačit se. Hvězdy a planety jsou na straně klidných Váh, schopné rozhodovat bez rozruchu. Toto je ten pravý čas, kdy potřebujete poslouchat rady lidí ve vašem okolí, zejména těch, kteří jsou vám nejblíže. I v příznivém čase, který začíná 25. září, je vhodné neobcházet rady lidí, kteří jsou pro vás důležití.
Štír
Pro štíry lze tento týden považovat za pozitivní a rušné štěstí, protože hvězdy a planety jsou v poměrně příznivé pozici. Štíři mohou bezpečně opustit svoji komfortní zónu. V práci můžete začít nové věci, propagovat nové nápady v podnikání, draho nakupovat, vydávat se na služební cesty.
Velký úspěch v lásce čeká na odvážné štíry, kteří nejsou zvyklí čekat. Musíte se sami přiblížit a potkat nové lidi, bojovat s ostychem nebo nejistotou. To je doba, kdy vám iniciativa a odvaha pomohou najít lásku vašeho života. Každý, kdo již má vztah, bude mít prospěch ze společného jednání.


Střelec
V pondělí a v sobotu budou hvězdy nejrůznější. Střelec bude muset bojovat se strachem, úzkostí a obsedantními myšlenkami . Jindy, s náladou a hodně štěstí, bude všechno mnohem lepší, protože noční světla budou kreativnější. Za zmínku stojí zejména neděle, která bude nejpříznivějším dnem v týdnu. Poslední den v týdnu lze věnovat nakupování a změně prostředí.
Astrologové radí Střelci, aby byl sám sebou. Nyní není třeba předstírat, že jste někdo jiný. Můžete a dokonce musíte otevřeně mluvit s blízkými o svých pocitech, sdílet s nimi své plány do budoucna. Tímto způsobem pochopí, že jim důvěřují, a ocení jejich názor.


Kozoroh
Kozorožci by měli věnovat zvláštní pozornost oblasti lásky a vztahů. Astrologové říkají, že od 21 do 25 let budou hvězdy velmi kreativní a připravené pomoci Kozorohům při hledání spřízněné duše. Meditace k přilákání lásky a šťastných událostí pomůže zvýšit šance na úspěch. Je důležité se připravit na to nejlepší.
Také ve všední dny je vhodné více komunikovat s přáteli a příbuznými. Můžete pozvat hosty domů, uspořádat malé neplánované svátky. O víkendech astrologové doporučují dělat domácí práce a trávit více času v klidu. Nemysli na práci a problémy, zatemni ty nejpříjemnější dny v týdnu.


Vodnář
Vodnář by tento týden měl věnovat zvláštní pozornost duchovnímu rozvoji a stanovovat si nové životní cíle. Moudrá rada by neměla být ignorována. Sedm indických moudrostí pomůže nasměrovat život správným směrem. Můžete se věnovat sebevzdělávání, získávat znalosti, sledovat výcviková videa nebo číst knihy.
Vodnáři, kteří chtějí tento týden strávit uvolněně a snadno, mohou v budoucnu narazit na potíže. Nejtěžší dny jsou 22. a 23. září. V úterý a ve středu je lepší nepracovat, nespoléhat se na vnější podporu. Musíte se spolehnout jen na sebe.


Ryba
Hvězdy a planety mají dobrou náladu, což bude mít velký vliv na štěstí Ryb, na jejich motivaci. Tento týden budou moci zástupci tohoto Znamení plnit své nejcennější sny. Chcete-li tento proces urychlit, můžete vytvořit svitek přání. Je také užitečné soustředit všechny své energie na dosažení jednoho cíle. Multitasking negativně ovlivní produktivitu.
V lásce a při komunikaci s lidmi je důležité nezačínat konflikty kvůli maličkostem. Astrologové radí Rybám, aby odpustili ostatním. Začátek týdne je ideální pro služební cesty. Konec týdne může být věnován očištění domu od zbytečných věcí.

Zdroj.esoteric.ru