Panna 24. srpna – 22. září Nečekané setkání příští týden by mohlo způsobit některá překvapení, která by mohla způsobit změnu nálady. Ve středu ve vašem životě začínají příznivé procesy, můžete si sednout a konečně si užít pozitivní věci. Dokonce i o víkendu vás mohou zasáhnout i neočekávané peníze. Tento týden bude emotivní jízda na horské dráze.

váhy 23. září – 23. října V pondělí a úterý bude mnoho lidí ve vašem prostředí podrážděných, takže se vyvarujte konfliktů, protože jejich problém se vás netýká. Vaše dny budou šťastné

a dobré, nebudete mít důvod si stěžovat. O víkendu potkáte někoho, kdo na vás bude mít dobrý dopad.

Pondělí Štíra nebude vaším nejlepším dnem, ve vašem soukromém životě a práci se mohou vyskytnout drobné problémy a neshody. Ale od úterý bude váš život zahnán do trochu klidnějšího kanálu. Konečně vás tedy čeká nepříliš rušný týden, kdy budete mít také čas na odpočinek.

Střelec 23. listopadu – 21. prosince Střelec může být šťastný. Konečně to bude jejich týden. Harmonie bude ve vaší kariéře, ve vašem vztahu a také ve vašem duchovním světě. Pokud ve své práci věnujete pozornost, můžete udělat velké pokroky, což v konečném důsledku pozitivně ovlivní také vaši finanční situaci.

Kozoroh – 22. prosince – 20. ledna V tomto týdnu vládne netrpělivost, s níž se vaši blízcí potýkají jen těžko! Věnujte proto pozornost také sobě a svým blízkým, protože mohou probíhat velké debaty, ze kterých jen stěží vylezete. Ale s trochou pozornosti je můžete snadno překonat.

Vodnář 21. ledna – 19. února Celkově bude mít Vodnář také super týden. Začátek je sice trochu obtížný, ale až na pondělí jde všechno dobře. Nečekané peníze vás zasáhnou do prstů, ale nerozptylujte je snadno! S trochou pozornosti na tom budete finančně mnohem lépe.

Ryby 20. února – 20. března V pondělí věnujte ještě větší pozornost svému zdraví, protože ubývající měsíc může způsobit, že onemocníte! Od úterý budete opět ve svém živlu, budete se cítit šťastní a spokojení.

zdroj:12.mindenegyben.com