VODNÁŘ

Pokud již máte vztah a chcete vědět, co vás v něm v budoucnu čeká, můžete být spokojená. Vaše láska je stabilní a pravděpodobně ji nic vážně v příštím roce neohrozí. Pokud se však nikoho nemáte, můžete se těšit. Tento rok to může být ten pravý.

RYBY

Letos to možná nevypadá na romantický a dlouhodobý vztah, zato na vášnivé příběhy určitě ano. Budete si moci vybírat hned z několika mužů, pozor však na to, kterého zvolíte. Vše se tím změní.

BERAN

Hádky vás budou setkávat v běžném, ale i v milostném životě. Ačkoliv byste se tomu chtěli vyhnout, velmi si nepomůžete a většinou se necháte jen hloupě vyprovokovat. Právě to může váš vztah dostat do krize.

BÝK

V roce 2020 budete jednou tu a jednou tam. Vůbec nebudete přemýšlet nad hledáním lásky a možná právě proto si vás najde sama. Tentokrát nemusíte mít doširoka otevřené oči a ohlížet se kolem sebe, protože si vás láska najde sama.

BLÍŽENCI

Pokud lásku máte, můžete se těšit, protože vám vydrží. Celkově bude rok 2020 plný lásky a můžete být více, než jen spokojená s tím, jak se bude váš milostný život vyvíjet.

Pokračování na další straně…