Takové dívky nemohly nezajímat místní fotografy, kteří s nimi již přišli s desítkami nápadů na focení. Opakovaně se obraceli na své rodiče s žádostí, aby se dívky mohly stát modelkami pro konkrétní projekt. Ale pro každý takový návrh rodiče vždy odmítli. Tady je lze chápat, protože chtěli, aby děti měly normální dětství. Pokud ustoupí alespoň jednomu, pak jim ostatní prostě nedají pokoj a vezmou dívkám téměř nejlepší roky jejich života.

Když byla děvčata ještě malá, jejich rodiče je před tímto opravdu dokázali ochránit. Jakmile jim bylo 16 let, rozhodli se jít proti vůli mámy a táty a stali se účastníky navrhovaného focení. Její výsledek byl ohromným úspěchem a pro dívky to byl začátek neuvěřitelné kariéry v modelingu.

Až dosud jsou dívky ve svém městě nepochybně hvězdami. Sestry se neustále účastní různých módních přehlídek, jejich fotografie zdobí obálky nejlepších lesklých časopisů, účastní se téměř každé významné události a svou prací snadno rozmnožují své jmění.

Ale jako u každé modelingové kariéry se dívky potýkaly s určitými omezeními. Podle smluvních podmínek musí za všech okolností zachovat svůj identický vzhled. V zásadě nic překvapivého, protože to byl on, kdo se stal jejich hlavní vizitkou.

Právě díky takové poptávce má člověk někdy dojem, že sestry žijí jeden život za tři. Každý jejich den probíhá podle stejného plánu: probouzejí se a chodí spát ve stejnou dobu, mají stejnou dietu a dietu, stejný průběh sportovních aktivit a mnoho dalšího. Jejich tvar, výška a hmotnost by měla vždy zůstat na stejné úrovni. Rozdíl v centimetrech nebo kilogramech není povolen. Stylistka, kosmetička a vizážistka jsou také jedna a tatáž osoba.

Navzdory tomu dívky ujišťují, že to nezpůsobuje žádné problémy. Nicole, Laura a Allison prostě milují trávit čas společně a navzájem se velmi milovat. Pro každou z nich sestry vždy byly a zůstávají nejdražšími lidmi na světě.

Jejich identický vzhled navíc přitahuje velkou pozornost dívek od ostatních, což se jim nepochybně líbí. Rádi sledují reakce lidí, kteří je poprvé viděli, a také uvítají jakékoli návrhy na fotografování s cizími lidmi.