Pokračování na další straně

Věštění vám předpovídá štěstí v každém úsilí. V blízké budoucnosti na vás čekají nové úspěchy a neočekávané události. Nejprve vás novinka vystraší, co se děje, ale brzy si na změny zvyknete. Navíc vám přinesou pouze pozitivní emoce.

Vybrali jste si třetí kartu: co znamená věštění

Vaše volba naznačuje, že nejste zvyklí žít ve snech. Chápete, že skutečný svět existuje tady a teď. Vnímáte lidi a to, co se děje, očima realisty, ale to vám nebrání užívat si života. Přijímáte svět se všemi jeho nedostatky a radujete se z toho, co máte.

Není ve tobě žádná závist, říká věštění. Chápete, že všichni lidé mají své vlastní problémy a nesnaží se zaujmout jejich místo. Ačkoli ve vás převládá realismus, citlivost vám není cizí. Za své emoce se nestydíš. Vaše kvality si všimnou i ostatní, takže se nebojí věřit vám. To je dobré nejen v osobní oblasti, ale také v obchodní oblasti.

Pokud se vám líbila čtvrtá karta

Máte dobře vyvinutou intuici, ale zároveň se jí nebojíte věřit. Tuto kvalitu aplikujete tam, kde ji potřebujete, což vám pomůže dosáhnout vašich cílů. Stále věřte svým pocitům, ale někdy nezasahujte do toho, co se děje. Nechte to, s čím nemůžete bojovat, a jednoduše pokračujte ve věštění. V blízké budoucnosti vás čeká zlomový bod osudu, ale nenechte si ujít šanci.

Vybrali jste si pátou kartu

Zkuste se trochu uvolnit. Dříve jste tvrdě pracovali, abyste dosáhli toho, co chcete, ale přestaňte hned. Věštění říká, že už můžete začít sklízet plody tvrdé práce. Jste trochu unavení, ale relaxace může změnit všechno k lepšímu. Oceníte každý okamžik v životě, jinak riskujete, že vám bude příliš chybět. Buďte vtipní o situacích, které nemůžete nijak ovlivnit.

Zdroj.esoteric