Kromě toho Vladimir Putin poblahopřál samozvaným vůdcům a občanům separatistických republik Doněck a Lugansk na Ukrajině .

Přivítal také lid Ukrajiny a Gruzie, nikoli však jejich představitele, kteří projevili zájem o vstup do NATO, uvedl zdroj.

Připomínáme, že Vladimir Putin vyšle zvláštní zprávu na Západ v pondělí odpoledne, kdy ruský lid slaví Den vítězství . Podle agentury Reuters je ruský prezident připraven vyslat „varování před apokalypsou“ Západu.

Šokující zpráva o Vladimiru Putinovi! Koná se 9. května. Varování před apokalypsou
V pondělí 9. května 2022 pošle Vladimir Putin „varování před apokalypsou“ na Západ, ve zvláštní den, kdy si ruský lid připomíná 77. výročí politicko-vojenského vítězství Sovětského svazu proti německému nacismu.

Ruský prezident promluví na Rudém náměstí před přehlídkou vojenských jednotek, ruských tanků, vojenských raket a mezikontinentálních balistických střel, uvádí citovaný zdroj.

Podle citovaného zdroje bude přelet nad katedrálou Vasila Blaženého v Moskvě zahrnovat: nadzvukové stíhačky, strategické bombardéry Tu-160 a jaderný letoun Soudného dne.

„Pokusit se zalíbit agresorovi v předvečer Velké vlastenecké války se ukázalo jako chyba, která lidi stála hodně.

Podruhé takovou chybu neuděláme, nemáme na to právo,“ řekl Vladimir Putin 24. února, když oznámil zahájení „zvláštní operace“ na Ukrajině.

Zdroj.Tass