LÁSKA A VZTAHY


Co se týče osobních vztahů, milí Vodnáři, pamatujte na to, že motivace a řízení ostatních bude pro vás v roce 2020 zcela nepochopitelné. Ve společnosti, ve které pracujete, začnou podivné personální změny, které celkově nezvyšují produktivitu. Rodinní přátelé přijdou k vám půjčit si peníze na svatbu dcery, která sotva absolvovala střední školu. Ale proč se tak pospíchají? A stanou se další podobné události, které vás zaskočí. Nepokoušejte se to všechno vyřešit, protože se to dá do pořádku samo od sebe.

Ve skutečnosti kvůli nepředvídatelnému chování vašeho okolí není vhodné během tohoto období stavět dlouhodobé plány. Přesto budete muset provést malé změny. Zkuste žít v daném okamžiku. Proč ušetřit peníze na dovolenou, pokud existuje možnost investovat do jiných aktivit souvisejících se zdravím, které budou mnohem přístupnější? Dovolená nepřijde hned, zatímco bazén je k dispozici, kdy chcete. Pokud vás nesympatický kolega pozval do kina, neviďte hned za tím, že vás chce požádat o ruku, ale prostě jděte a užijte si film bez planých úvah o možné budoucnosti.

Kdo ví, co se stane zítra? Stručně řečeno, užijte si každou chvíli a přestaňte se obávat budoucnosti. V roce 2020 nebudete moci ovládat svůj osud, váš bankovní účet, ani vaše pocity. Ve všem se budete muset spolehnout na své blízké. Udělají to pro vás ve vašem nejlepším zájmu. No ano, rok vás může překvapit podvody a intrikami, ale pokud budete poslouchat svůj šestý smysl, můžete se tomu vyhnout.

Pokračování na další straně…