Je to vůbec možné? Rodiče 5 leté dívky se dívají na fotografii starou 80 let a nemohou uvěřit svým vlastním očím

Joey své příběhy vyprávěla bez větší námahy a zamyšlení – jakoby se všechno stalo jen před několika dny. Pamatovala si, že kdysi byla otrokem v Egyptě a popsala (s neuvěřitelnou přesností) celý proces budování dlažeb a cest. To všechno přece nemohla 4 letá holčička vědět.

Dalším zajímavým životem byl ten, ve kterém byla v 1. století našeho letopočtu pronásledována křesťany. Holčička také podrobně popsala setkání s mudrcem který byl pravděpodobně … Svatý Petr!

Joey také tvrdí, že byla vnučkou Paula Krugera, prezidenta Jihoafrické republiky. Měla 2 manžely a 10 dětí. Všechny podrobnosti se shodovaly a dokonce se ukázalo, že jedna z dcer je stále naživu a je jí 90 let.

Souhlasila a setkala se s 5 letou holčičkou. Po dlouhém rozhovoru žena potvrdila, že jen její matka mohla vědět všechna tato tajemství a soukromé záležitosti rodiny …

Kdo ví, možná že má každý člověk za sebou několik reinkarnací na které zapomínáme když dospíváme?

Možná, že si jednou vzpomeneme na život, který žijeme teď? Proto se snažme, aby bylo na co vzpomínat! Sdílejte tento fascinující příběh na Facebooku i se svými přáteli!