Číslo brány 4

Vaším hlavním životním cílem je být silný a odolný. Lidé kolem vás oceňují tuto vaši kvalitu.

Váš nezávislý názor vám pomůže při řešení mnoha problémů, a to jak v profesionálním, tak v osobním životě. Nikdy nehrajete podle pravidel někoho jiného, ​​raději se spoléháte na svou intuici.

Jste tedy obklopeni pouze loajálními a uctivými lidmi. Práce v dobře koordinovaném týmu vám přináší větší potěšení než samostatná práce. Máte správný směr a neměli byste ho měnit.

Číslo brány 5

Jste na cestě k sebezdokonalování. Způsob, jakým jste dříve zacházeli se životem, vám přestal vyhovovat.

Snažíte se dozvědět se více a objevit nové příležitosti pro sebe. Máte mnoho přátel, kteří jsou připraveni vás v tomto novém směru podpořit.

Musíte jen neodmítnout jejich pomoc a pak uspějete. Příležitosti, které pro sebe otevřete, vám dají příležitost najít úplnou harmonii a radost ze života.

Číslo brány 6

Vaším hlavním životním cílem je provádět změny k lepšímu. Vaše energie je neustále směrována k tomu, aby lidé kolem vás byli šťastní.

Ať se stane cokoli, vše snadno a jednoduše přijmete, aniž byste při řešení těchto problémů způsobovali potíže. Snažte se nezklamat, protože vaše touha potěšit každého svými úspěchy vás může vést na jinou cestu, která vám nepatří.

Zdroj:Testov.ru