2. Říjen bude úspěšný, pokud si nedovolíte být smutný. Shromažďování s přáteli, získávání nových známostí a příprava na nadcházející zimu pomůže vyhnout se podzimnímu blues a také rozšíří obzory a nechá nové lidi vstoupit do života. Pozitivní přístup a jasné barvy podzimu pomohou přilákat do života příjemné události a vyhnout se problémům.


3. V říjnu budou ti, kdo jsou pozorní a důvěřují své intuici, schopni zvládnout jakékoli potíže a najít cestu k prosperitě. Známky osudu a stopy z vesmíru usnadní překonání překážek na cestě ke šťastnému životu a obratně obejdou lidi, kteří mohou ublížit slovy nebo činy. Rozvinutá intuice vám také zabrání v rozhodování, která budete později muset litovat.


4. Říjen bude příležitostí naučit se cenné dovednosti, které změní váš život k lepšímu. Pozor na známky osudu a odpovědnosti vám nedovolí dělat chyby a promarnit slibné příležitosti. Nové znalosti určí další směr činnosti a mohou se také stát pobídkou ke změně profese nebo zahájení vlastního podnikání.


5. Druhý podzimní čas je časem nečekaných objevů. V říjnu je důležité pochopit sebe a své touhy, abyste nebyli vedeni okolím a každý den se blížili k cíli. Druhý podzimní měsíc bude bohatý na události, z nichž se každý může stát průvodcem šťastným životem, naplněným dobrými zprávami a novými známostmi. Pozornost věnovaná detailům vám pomůže nechat si ujít štěstí.


6. Nečekané dary osudu můžete obdržet v říjnu, pokud se pečlivě rozhlížíte kolem a dáváte pozor na skryté znaky. Každá událost se může stát vláknem, které povede k ceněnému cíli. Při výběru směru byste měli poslouchat sami sebe: váš vnitřní hlas vám nedovolí udělat chybu a vaše intuice vám řekne, zda je před námi nebezpečí.

Zdroj.esoteric.ru